![]() |
odlicnoooo bobane!
cisto i majstorski odsvirano! =D> pozdrav |
To majstore bravo...Poooz
|
....
Poljoprivredaaaaaaaa,to Boke,IMT533,Rke-koke,Rke-koke.=))
Super!;) |
Hvala drugari na komentarima!
@bokivelik Jes' poljoprivreda al nije ista grana:lol:,kod tebe je ratarstvo a ovo kod mene vise dodje vinogradarstvo,kod tebe je IMT533,a kod mene onaj kultivator Lombardini pa kad pocne da "odlati po lozjeto"!=)) p.s.Ovo se zezam,nemo' se ljutish!:lol: Dodato: Neko je trazio ovu harmoniku pa ajd' da je postavim.To je kombinacija dve boje,a trebalo bi da zvuci slicno kao onaj "francuski" registar.:lol: Upper Guerrini R4-1201 Lower Accordion 1-1194 MFX MFX 02 SPECTRUM 02 SPECTRUM Band1 +10 Band1 +6 2 +4 2 +3 3 0 3 0 4 +3 4 +3 5 +4 5 +4 6 +3 6 +3 7 +4 7 +12 8 +3 8 +3 Q 0.5 Q 0.5 Level 110 Level 127 Vazan je i odnos jacina u Part Wiev Upper je 60,a Lower 30,i Lower i Upper podignite za po jednu oktavu. Atack,Release i ostale parametre uradite po volji! Dodato: Uhhhhh,spojilo mi je kolone sa brojevima,ali mislim da cete se snaci! |
....
Dali je 533 ili Lamborgini nema veze zajmil si se u kopanje pa ti vrcam!:lol:=))
Misim nemo' se ljutis.;) |
"T'm'n rabota",pa ja sam ponosan na svoje poreklo,selo i poljoprivredu,a kolko imamo rabotu,tek ima da razorujemo!:)
Sto se zajmenje tice,drugi put nema ni da komentarisem,koj ga znae za kvo se moz' uvredis!=)) |
....
Necu da se uvredim ali ce si ti vrnem.:lol:=))
Ne sto smo si nasi nego teka si je red.=)) |
E ovo je poljoprivreda i to isto ratarstvo,ovo ste si kolo slusali,na E2 a sad da cujete kako zvuci na Roland GW8.Zove se "Opa kolo",obratite malo paznju na kontru!:)
<object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=e621a4b" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> A kad si ovo preslusate,posle ce cujete malo iznenadjenje! |
ovo je meni odlicno druze...svaka cast lijepa svirka i ritmovi a i boje !! svaka cast pozz
|
Hvala,a sad evo ko sto sam obecao!
<object width="353" height="132"><embed src="http://www.goear.com/files/external.swf?file=47c2dc3" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" quality="high" width="353" height="132"></embed></object> |
Trenutno vrijeme na Forumu 03:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org