YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sta vam smeta na forumu? (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=15410)

gega 11.11.2010 21:19

**

@Mile011

Kolega ...do ovog momenta ste samo danas napisali 16 postova (dok ovo zavrsim bice ih i vise)......ko skuplja poene ??
Od koga ste dobili glup odgovor na vase pitanje ?
Procitao sam vase postove da vidim kolik pametnih odgovora ste vi dali u toku dana..... necu da komentarisem. Niste izabrali bas najzgodniji nacin za predstavljanje na forumu.Pratite malo desavanja pre nego donesete sud o samom forumu i clanovima koji ce danas ili sutra vama pomoci nekim dobrim savetom. Ugodan boravak na sajtu

Mile011 11.11.2010 21:30

Ne kazem, dobio sam dosta dobrih i kvalitetnih saveta do sad u ovom kratkom periodu. Ali pogledajte uopsteno, iako su kaznjeni korisnici koliko ih je bilo i koliko ih ima. Al neka necu da postujem vise, jer ispada da samo sakupljam postove. A ne mogu da dokazem da nije tako. Kome god sam znao kako i mogao pomogao sam!

EmirTotic 11.11.2010 23:59

Uopste ih nije puno kaznjeno nego su banovani zbog e-maila koji nisu priznati na sajtu pa ti se mozda cini ako iznad slike pise "banovan", nego da ne duzim pricu hteo bih da ukazem na jedan problem, nadam se da time necu napraviti nikakvu pometnju ali bih voleo da mi pomognu moderatori oko toga jer ne bi samo meni pomogli, vec svima ukljucujuci i njih.

Ovako, smeta mi to oko download sekcije sto neko postavi ritam i napise ''ritam yamaha sty"! Pri tom ne napise ni koji je to ritam (neki namenski, neki beguine, beat, 7/8 isi sta vec). Onda se samo gomila broj downloada i kritika na na racun korisnika koji je postavio taj materijal, a kritika cesto vodi u konflikt i tako dalje.
Treba ceniti sav trud koji ljudi ulazu da se odrzi nivo na kom jeste ovaj forum! Eto, mali predlog pa ako moze da se resi. Hvala vam! ;)

Sejox 12.11.2010 01:14

Emire.

O materijalu koji prolazi u download vec je ranije otvorena posebna tema
sa naslovom "Propustanje upload-ovanog materijala" i nalazi se u
sekciji "Komentari i pitanja".
Tamo je sve objasnjeno kako je i zasto je i moze se procitati o cemu se radi.

Namjerno nisam postavio link za tu temu,jer nije bas nesto previse poucna,
a i da ne bi dalje bilo pisanja o ovome,jer bi bilo suvisno.
Ali eto napisao sam naslov teme i sekciju u kojoj se nalazi.

Dakle nastavljamo sa eventualnim daljim sugestijama,ali ne oko materijala
u downloadu jer za to,kao sto sam vec napisao postoji posebna tema i
moze se procitati.

EmirTotic 12.11.2010 13:36

Izvinjavam se, ipak nisam trebao da pokrecem to pitanje. Svakako cu procitati tu temu. Hvala Sejo.

Mile011 12.11.2010 15:05

Ovo sad nije uredu, stvarno. Prvo uploadujem 5 setova sve ih obrisete posle dva dana i sad dodjem obrisano mi preko 10 postova ( ne znace mi nista ali nije uredu) Ne razumem sta imate protiv novih clanova? 90% ljudi koji su se registrovali ove godine je banovano. Zbog cega tako? ako zelite samo vi stari clanovi da budete ovde onda zabranite registraciju? Jbt ispada da na forumu mogu da borave samo oni koji su ovde od pocetka i oni koji daju novac. Onda lepo naplatite registraciju, jebo vas pare, pokrenuli ste portal za muzicare i kad ste stali na noge kako treba onda se svi obezobrazili. Iako znam da cu dobiti ban posle ovoga, postovacu. A vi malo pokusajte da se spustite na zemlju i shvatite! Toliko od mene. CIST BEZOBRAZLUK!

armin 12.11.2010 15:40

A sto to tebi toliko smeta...???

1. sigurno si set-ove koji se ponavljaju, nesmiju, ili u pogresnu sekciju stavio pa su zato izbrisani...

2. postovi koji nemaju nikakvog znacenja tj. smisla sigurno su ti takodjer obrisani...

3. da je 90% posto clanova obrisano ove godine nije tacno ima statistica sajta...

tako da nerazumijem vas problem...

zeljko 12.11.2010 16:30

I ja mislim da si nesto zasro dok je tako ne vjerujem da bih moderatori to bez veze brisali.....A to sto kazes da smetaju novi clanovi nisi u pravu....evo i ja sam novi tako reci clan pa me niko ne dira,a i nisam dao neku sumu novca da bih me neko trpio..

Druze nemoj tako da pricas i zasto se moras odma spustati na taj nivo i govoriti takve rijeci i kako sada da ne dobijes ban kad ga sam trazis.....Poooz

Vule 12.11.2010 16:52

Citat:

Originalno postovano od Mile011 (Post 157305)
Ovo sad nije uredu, stvarno. Prvo uploadujem 5 setova sve ih obrisete posle dva dana i sad dodjem obrisano mi preko 10 postova ( ne znace mi nista ali nije uredu) Ne razumem sta imate protiv novih clanova? 90% ljudi koji su se registrovali ove godine je banovano. Zbog cega tako? ako zelite samo vi stari clanovi da budete ovde onda zabranite registraciju? Jbt ispada da na forumu mogu da borave samo oni koji su ovde od pocetka i oni koji daju novac. Onda lepo naplatite registraciju, jebo vas pare, pokrenuli ste portal za muzicare i kad ste stali na noge kako treba onda se svi obezobrazili. Iako znam da cu dobiti ban posle ovoga, postovacu. A vi malo pokusajte da se spustite na zemlju i shvatite! Toliko od mene. CIST BEZOBRAZLUK!

A cemu to psovanje,za tim stvarno nema potrebe?! Napisali ste sta vam smeta i to je u redu a za prostaklucima stvarno nema potrebe. Mnogo puta smo objasnili svaki detalj i oko razloga za donaciju,i oko broja postova,i oko uploadovanog materijala da nema svrhe sve to ponavljati. Clan ste tek nekoliko dana a toliko primedbi...mozda da malo porazmislite da li vas stvarno zanima druzenje ovde ili nesto sasvim drugo? Hvala

P.S. opominjem vas za nepristojno ponasanje,a za banom trenutno nema potrebe...napisali ste sta vam smeta pa neka i drugi to vide

Vaxter 12.11.2010 17:08

Nekulturi i bezobrazluku nikad kraja, a ni pohlepi i grebanju.
Neznanje, naravno, uvek vlada. :)

Trenutno vrijeme na Forumu 03:26

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org