![]() |
Nokia N95
nije mi nesto specijalno, uskoro cu uzet Iphone (3GS ili 4) |
Nokia E52
|
KOristim nokiu 6300 :) Lep i dobar tel :D
|
Samsung SGH D-600. Ne menjam ga sve dok radi :D
|
Nokia 5230 XpressMusic, extra mobitel...... meni sluzi.... i lg cookie kp500 kao drugi tj. sekundarni mobitel :) al nokia je nokia :)
|
nokia c6 .. zakon !
|
Ljudi, sinoc sam postao ponosni vlasnik nokie 6310i Stariji clanovi foruma sigurno se secaju ovog modela telefona i znaju o cemu je rec i koliko je ovaj telefon bio cenjen nekada. Mislim da ima najizdrzljiviju bateriju ikada napravljenu. Uspeo sam nabaviti novi telefon (covek ga dobio kada je kupovao mercedes i nikad ga nije ni koristio) za smesnu cenu. A trazio sam da ga kupim preko godinu dana sigurno. Sada ce mi pored nokie 6710 navigator drustvo praviti i ova nokia, a 5230 ide u penziju :lol:
|
Nokia 5228
|
@yamahapassion
Koliko ja znam,ta Nokia 6310i je u narodu bila poznata kao "banana". Svojevremeno su je nosili mnogi poslovni ljudi. Interesntno je da sam vidio i da se jos moze naci nova-vjerovatno neka kineska varijanta. |
Nije kineska, vec su to "refubrished" primerci ;). Inace, u Mercedesu se i danas, uz posebnu napomenu (pretpostavljam i doplatu), moze dobiti kao auto telefon prilikom kupovine novog vozila.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 20:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org