![]() |
Sve mladenački auti ...;)
Spojleri ,konji ... Sretno vam bili i uživajte u vašim novim ljubimcima ! |
i postujte ogranicenja;)
|
Hvala svima na cestitkama i na savetima.;)
|
sretno kolegama kukiju i milancetu na novim ljubimcima i kolegi dellboyu kad zasvira;)
|
@milanche007
Takodje.Lepa kola imas nema sta:) Hvala,harepa50! |
Je l' to ono od Smaka:˝...imaš lepa kola,stranče...˝?Čestitam i da ih se navozate.Pozdrav!
|
Citat:
|
Cerka mi zavrsila drugi razred nize muzicke.Solfedjo 5,klavir 5.:D
|
momci hvala svima na cestitkama,bicu dobar za volanom necu mnogo da divljam,hheehe.
@jefta svaka cast za cerkicin uspeh u skoli,verovatno u sveu tome ima i tvog udela...sad mozes na raspust:D @dellboy,kad bude bila svirka,samo razvuci kez i cepaaaj;) |
hvala, tako ce i bit, jos kad cvike nabacim :D
|
milance sta da ti kazem imas dobar auto a jos si i muzicar pa sta da ti kazem osim : cuvaj se!;)
|
Danas je poslednji dan skole.Ziveo raspust.Iskreno se radujem.:D
|
sto se ti radujes Jefta prijatelju :D Ja sam mislio da je vama roditeljima draze kad smo u skoli :P
|
Poslije punih 6 mjeseci sam ponovo danas potrčao!!!
'bem ti ligamente i meniskus i hrskavicu i višak kilograma i godine...:"> |
jefto, cestitam na cerkinom uspjehu u muzickoj;) nek samo tako nastavi:)
|
Ajde da se i ja pohvalim..Kupila sam juce mob za 2 kartice...Extra je i on i cena....:lol:
|
@ Plavkice...koja sorta,model od mObilan?
|
Kupio sam stampac,skener,kopir.All in one.
Dodato: Danas,moja cerka Teodora slavi 10-ti rodjendan.:D |
Uh.... Pazario juce LCD TV. 107cm dijagonala.... Pravi (pozitivni) sok za moje napacene oci :lol:
|
Kupio sam bazen 471cm(precnik)x91cm.Samo ne znam gde da ga stavim,jer je to mnogo vece nego sto se da zakljuciti po merama(ovo je vec domen filozofije).
|
sretno sa bazenom ;) a ako imas kucu i dvoriste, stavi u dvoriste:)
|
Imam Najbolju Kokos
Golakoka u tavi=))=))
|
Koliko si para platio toliki bazen???
|
Ja sam ga platio 9999din,u Idei,a isti takav u Tempu je 18000din a u Metrou 26000.U cemu je stos neznam.
|
Rekli mi da su mi videli sina u gradu i da je drzao neko devojce za ruku dok su setali...
Ljubi ga tata! |
Od sutra ne pijem...
|
@Rolandinjos
Pogresio si temu.......Ima druga tema za to tvoje....."Hajde da se zalimo" =)) |
Izvinjavam se...:(
|
Al ne mislim da pijeeeem
ja to ne smijem ... (Dino Merlin) =)) Je li, jer ti netko reko da ne smiješ pit il je neki inat. Prijatelju, nit ja ne pijem više nego što stane u čašu :lol: |
ma nije inat...nego me sramota od Brata Milanceta...:">...u poslednje vreme kad god me pozove ja sam "ukokan"...:lol:...naiš'o takav period...=))
|
Zovem ga i ujutru i uvece......:D
|
Dobio sam opomenu!:D
|
Evo mogu da se pohvalim da sam sa kolegicom gostovao na tv-u u jednoj emisiji, malo smo svirali i tako to...
|
Bravo,Harise.Ako imas snimak postavi da vidimo kako je to izgledalo.
|
Gledam da izganjam snimak od televizije pa cu da postavim ;)
|
kupio sam lap top konacno
|
Kupio sam N95
|
Super mobitel, ja ću ga kupiti N95 dok izađe N195 :D
|
Idem sutra za Vrnjacku Banju. Ako neko svira tamo, neka mi se javi da se sretnemo.
|
Kupih danas par Rcf325i...:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org