![]() |
@jefto imas da kupis onu dugacku kasiku kad oblacis cipele:lol:Video sam to moj stric koristi.Nemoj da se ljutis,malo se salim ali stvarno dobra je ono stvarcica.Poooz
|
Ja stvarno ne znam sto se ovi ljudi bune... :) Ja da imam kilograme viska slavio bih. :) Momci, hvala Bogu mnogo radite veselja pa jedete dobro. :)
|
E,moj Zeljko,kupio sa ja to odavno ali ne vredi nista ako imas nesto na pertlanje.Samo da se otopi sneg,upadam u papuce i idem bos.
|
|
Sto rolandinjos kaze sta je sa nama od 120...
Ja se jos mogu obuti i izuti na srecu... jefto nedaj se... moracemo osnovati grupu sebi gdje cemo se zaliti i pomagati he he he |
Da se zalim i pridruzim klubu...Crkla Led dioda na PA2Xpro,style play taster.Klavijatura stara 4-5 mjeseci. :( pihhhh...
Razocaran sam... |
dejan87 @
tek su počele crkavati.pripremi se na još.. |
svidja mi se marijana mićić.
ne znam da li je to cerka oog sto vodi Svet na dlanu iz kontikija? |
Citat:
Meni reče elektroničar da će manje crkavati ako stavim crvene,kao jače su...e sad dal me za*e*ava ili je stvarno tako ne znam ali...ko zna,možda i to probam ako nastave da crkavaju |
-gibanica-Nije to njegova cerka.Bili su zajedno u jednoj emisiji i nemaju osim prezimena nikakvih dodirnih tacaka.
|
Za moje poimanje života Slobodan Mićić je najbogatiji čovjek na svijetu, tako da u ovoj temi mogu samo da žalim što nisam na njegovom mjestu...
|
@gibanica
Sta je u stvari predmet tvoje zalbe,vezane za doticnu g-djicu Marijanu. Po mom "gledalackom"ukusu,kad bi se malo "uhranila" bila bi solidan komad. To ja samo onako "posmatracki" i bez pretenzija....;) |
Danas zovem doktora radi termina..reko ove sedmice da to rijesim sto pre da skine gips posto osecam da je ruka puno bolje,kad ona sekretarica kaze nema termina.
Onda sam se malo zakacio preko telefona s njom i rekao joj a kad je da kasiraju onda ima termina sad kad trebam da skinem ovo cudo s ruke oni se ne zure a cini mi se kao da nemam koze vise na ruci :lol:a tek sto smrdi zbog gipsa jer ne cirkulise vazduh. Jucer sam hteo ja sam da skinem ali zena neda...auuuu sto sam n..bo drugovi. Tek u ponedeljak mi dade termin:(Hajd sad pozdrav i cuvaj te se. |
Sejo brate, hoce da kaze da mu se........ svidja riba :D
|
kao prvo pozdrav svima
posto nisam bio dugo na ovoj temi reko da se javim i ja sa svojim mukama :( pre neki dan dodje mi godisnji racun za struju - 1.200,-- evra :-O moja zena bila s mojeg juniora (14) kod zubara(orthoped) i tamo joj rekli da mali mora da nosi neke proteze za zube ... 1. godina ca. 2000,- / 2. 1.500,-- i 3. godina oko 1.000,-- evra :mad: i kako cu sad da si kupim aranzer? nemam pojma - jedino da dobijem na lutriju neke pare - a sto mene sreca u zadnje vreme prati? iiih idi begaj ... a vidoh u oglasima ovde u austriji, prodao shvaba psr3000 dobro sacuvan za 450,-- momentalno nisam u stanju nit jedan fujiha a kamoli neki casio da si kupim :lol: |
Cetvrti dan imam temperaturu...Viroza neka :(
|
isplivace nesto grandia, zasluzio si ;)
|
@ grandia
Bar je za zubara lako...znaš gde imaš jeftinije ;) A što se struje tiče...ponesi dve kante odavde sledeći put,ovde i onako to niko ne plaća...:lol:=)) cccccc...šta bi Brate sa onom našom "tradicionalnom snalažljivošću",nemoj da padaš u očaj...:) |
@grandia: kako druze racun na godisnjem nivou? pa jel vi u Becu ne placate mesecno, ili je to ona razlika??
|
:lol:
druze rolandinjos tu mi pade onaj stari vic s cigom kad je saznao da ga zena vara pa resio da se obesi ... i tako se obesio za jednu granu iznad reke a grana pukla i on tacno u vodu ... kaze ciga "bem ti besanje, zamalo da se davim!" ... tako meni momentalno dodje da vrisnem ... ma nekako cu i to da prezivim ;) da je jednostavni zubar u pitnaju - ajde tu i tamo, nego je rec o vilici i zbog toga onaj dentist-ortoped ... a za struju: zvat cu ujku iz kuceva da mi salje dva tri kufera s strujom - velim da nasa struja dole mnogo jeftinija i zdravljija Dodato: @yamahapassion ... sad sam video tek tvoj posting druze ... jeste, placamo al ne mesecno nego svakih 3 meseca ... problem je u tome sto sam ja vrlo malo placao kvartalski pa sad se racuna ko da nisam platio nista ... evo sad treba da uplatim do marta tih 1200,- a u juli, oktobar i januar po 260,- tj. opet si u pravu - to je ta razlika - platio sam manje a trosio vise :( naravno, desi se ponekad da dobijes i neku paru nazad ako si platio vise nego sto treba ... |
Jest,jest tacno je ovo sto grandija kaze.Tako sam ja jedne godine 1500 eura morao da platim..iznenadilo me a nisam imao novac,pa sam morao na rate da vracam.:(Ne pitaju imas ili nemas samo daj,daj a ti nemoras da imas:rolleyes:
Zivot je igra bez granica:D |
Mislim da su cene mnogo povoljnije u Srbiji sto se tice zubara.
Rolandinjos ti je rekao to onako izmedju redova!!! |
Nesto poslednjih dana cesto posecujem Chika Zubu pa sam dobro informisan...:D...pre neki dan meni remontuje zub a posle mene u cekaonici bracni par iz amerike,ne znaju da kazu "Dobar Dan" na Srpskom al znaju gde je jeftino a dobro tako da..@ Grandia,mozda i bude za neki aranzer ako se dobro organizujes...;)
|
ma citam ja i izmedju redova :lol:
razmislit cu o tome ma da pokusavam da to resim preko drzavne becke komore za zdravstvo (krankenkassa) - postoji mogucnost da oni placaju to barem pola posto je maloletan u pitanju ... a mislim da vazi i za odrasle ... jos ako me prati sreca kao do sada, imam da prodajem moje frule i svirat cu ko cortan na melodiku =)) samo, gde da nadjem neku s samplove ...?:-" |
Od pre par dana sam na dijeti.Vrti mi se u glavi od gladi......%^^#$# ti zivot.
|
@grandia: I meni je druze prosle godine pred kraj stigla neka malo veca razlika, oko 300-400 e tako nekako, posto smo se preselili iz stana u kucu pa 100 gluposti radi stalno, i onda su poceli mesecno da nas salju oko 98e valjda iz prevencije da ne bi morali placati tako na gomili, e sad cu da vidim kad bude obracun...
|
Citat:
|
e sad cu da riskiram BANanu :D
sasa nedeljkovic ima i vise kile a peva covek ki slavuj :lol: |
1 Privitaka
@ grandia
Sto jes' jes' Brate...zasluzio si je...=)):lol: Izvoli... |
:lol: :-"
hvala drug rolandinjos - na moju srecu (al to sam znao vec unapred) razumes shalu - al takodje znam i gde trebam da stanem sa mojim komentarima :) pozdrav jefto brate ne daj se! al bas sam se ja nasho da ti dam savet - 98 kile na 176 cm :"> ipak sam za mesec dana smanjio 6 kile - jednostavno sto sam jeo manje ... pokusaj nekako da izbegavas hleb - znam da je to tesko pogotovo kad zamislim kako nash domaci hleb shmeka a on taze iz pekare ... ja bi mogo sa 3 cevape da pojedem kilo hleba ... al tu je greska pozdrav jefto |
a ja bi s jednom lepinom 20 cevapa :lol: inace jefta, nemoj ko seka aleksic, kaze kolabirala na nastupu, u dva dana pojela dvije jabuke i snitu kruha kako mi se cini
|
Ma ljudi moji,
najbolja terapija za mršavljenje je seks,seks, i samo seks........ Ja otkad to primjenjujem, u ovih godinu dana sam uspio smršavit cjelih 20 deka!!:D A šta se tiče zubara, i mene je moja, al zubarka, oplela za 1400 Eura, jest doduše da sam dobio 14 komada, i to keramičkih. Kad ih neko polupa da s ečuje pošteno kako padaju po podu:D Ko da si flašu razbio:lol: @Dell, mislim da je Seka kolabirala jel nije dobila nešto drugo!!! Bananu, recimo.... |
@ Svirko
I ja volim sex i rado ga se secam...:( |
pa jes, malo joj dvije jabuke, u banani ima kalija :lol:
|
@ Roki, =))=))=))=))
zar i ti svojoj dragoj pjevaš svako veče...." Davno je to bilo dragaaaa, još se sječam one noćiiiii....." |
:lol:
...pa dobro sad,nije bas dotle doslo...al' skoro...=)):lol: |
@rolandinjos i @svirko
E evo upravo sada,poslije vaseg pisanja,ja nesto analiziram onu teoriju o braku,a koja kaze, da sa godinama bracnog staza,muz i zena postaju sve bliza familija. Pa sada upravo nesto racunam-da li smo ja i zena dalji rodjaci,blizi rodjaci,brat i sestra ili brat i brat...:( Rezultat ovoga mog racunanja ce ostati naravno anoniman....:) |
@ Sejo
Jel se ti to nama Brate zalis ili hvalis? :lol: Cisto pitam da vidim da'l si promasio temu? =)):lol: ...mada ja mislim da je komentar na pravom mestu... :lol: |
@ Sejo prijatelju,
s obzirom na anoniman rezultat, ja sam sad već zabrinut malo... Im'o sam u planu da te sretnem, al sad već malo razmišljam, dal da idem sam, il sa ženom....=))=)) A baš nešto računam, ako ovako nastavim mršavjet....uskoro će od mene bit kost i koža... Moram ja smanjit malo taj seks, previše je brate toga..... |
@ Svirko
Brate prvo zdravlje pa sve ostalo...mani se tog...kako se ono beshe zove? ...e da...sexa....setio sam se...:lol:=)) |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org