![]() |
Cemu sluze tasteri Score i Marker na Pa 600?
|
Ma unapred ni qrvama me dam hahahaha......
Zaintrigiralo me ovo jer je moguće...... ali voleo bi lično da se uverim u ovo, probaću da ga kontaktiram čini mi se da je grk ali videću gde živi. Ako nije "fejk" vredi da se da lova. Videću odakle je pa ko je najbliži može da ode....m |
Je l' ima nekih informacija da li ce uskoro biti neki update za pa600, bas me zanima
|
Citat:
Dodato: koliko sam te razumeo izgleda da tebi odgovara pozorište varijanta za svirku ili ti ne treba sredstava za bolju mašinu. Dodato: a kako da se zaradi za bolju mašinu ‚˙˙ Dodato: ovo se odnosi na kolegu ,romario, |
Citat:
Taster Marker sluzi da obelezis takt ili poziciju u midi, kar, mislim cak i MP3 fajlu, da bi mogao posle da se vratis na taj deo bez trazenja |
Hvala Vux na odgovoru. Ja bas hteo da ponovim pitanje ovih dana :)
|
Zdravo kolege , u planu sam da uzmem 600ka pa vidim po slike on nije kao ostalih da ima dugmeta za ritmove nego jedno i izadje na ekranu....zanima me dali moze kao kod ostalih modela da se ucitwvaju nove ritmove nad fabrickih ? I dali ima on dovoljno mesta za namenske ritmove ? Na sd karticu posto hard nema ili dirket na usb ?
|
Nema potrebe da ucitavas ritmove preko fabrickih jer imas favorite u kojima imas i vise nego dovoljno mesta za sve ritmove koji ti trebaju. Mislim da mozes i preko fabrickih nasnimiti ako iskljucis factory protect.
Ima hard disk i usb ali ne mozes direktno pustati ritmove i boje sa usb-a. |
Mala ispravka , nije hard disk već memorija poput USB-a... Od 1 Gb....
|
aaa takoo , e hvala to mi je bilo pitanje posto nikud nema na netu nisam sreo , rekoh nema mesta za ritmove :) pozdrav
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org