YU-MIDI Muzièki Portal - Muzièarski forum

YU-MIDI Muzièki Portal - Muzièarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Sva¹tara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Vase Fotografije (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=4402)

Vule 07.04.2011 22:46

Nista od Zeljka,cekasmo ga da se javi i nista. Meni da se javio neko od forumasa da je u gradu a da su doputovali od preko 1000 km, docekao bi ga kako dolikuje,verujem i mnogi clanovi isto ali eto,neko ni kafu da popije...jos bi ja platio kafu,ili Gega,nija vazno,da ne bacamo coveka u trosak...

Sejox 07.04.2011 22:57

Cudi me da se niste nasli u Minhenu.
Ipak su to jako rijetke prilike za neko druzenje.

zeljko 07.04.2011 23:25

Hm vidi ovdje se o meni diskutira:DNije problem u novcu druze ako vec hoces da znas...bar ja ga bacam uvijek i kad treba i kad ne:)A to da li sam takav kako ti pises ostace za sada tajna koju samo ja znam i ljudi koji me dobro poznaju...A ne neko ko me jos nikad nije upoznao a donosi odluke o mom perzonlikajtu..

Da napomenem da sam bas razmisljao o tome kad sam procitao da zelite da se vidimo da se mozda i javim...Bice i toga sigurno jednog dana kad imam vremena za to i kad budem imao zelju da nekoga upoznam.....Pozdrav i hvala na predlogu

@vule mogao si mi poslati mail kako gdje i sta...mozda bih nekako sve insplanirao da se nekako i vidimo a ne ovako javno..pozz

Vule 07.04.2011 23:31

Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo :lol:
Ja sam i slike postavljao javno,da svi vide,mozda ima jos clanova iz Minhena pa i s njima kafa da se popije,zasto da ne,ali vidim da nije bilo raspolozenja za to.

zeljko 08.04.2011 00:32

[quote=Vule;179712]Hvala Zeljko sto si se javio,da znamo bar na cemu smo,i izvini ako smo uvredili tvoj perzonlikajt,ma sta to znacilo :lol:

=))Ma to sam izgleda opet pomjesao malo njemacki malo nas,da je bar napisano na njemackom pa hajd heheh....To ti dodje kao naprimjer na nasem kad pricas o necijem karakteru a ne poznajes covjeka dobro:)To sam mislio...jbg mi ovdje mjesamo cesto njemacke rijeci u nas jezik:confused:.

Nego ti ne rece nigdje gdje si bio tacno i koji dan je to bilo?Covjek i kad bih htio da vas nadje ne bih vas ni pomocu interpola nasao=))A kamoli jedan seljak ovakav kao ja:DAjd napisi nam ako ti nije tesko gdje si sve bio i kako ti se svidja Minhen..Mada mislim da ti nije prvi put da si u minhenu ili?

Dell 08.04.2011 00:56

Koliko znam Vule je jos tu u blizini, postoji jos prilika da se vidite Zeljko, pa otidjite, malo da popijete, druzite se, pa da vidimo slike druzenja yu-midi forumasa ;)

gega 08.04.2011 03:42

**

Jeste jos je u Münchenu kod kuma u Eichhörnchenschwänzchenstrasse 23/2
Zgrada odma pored vunovlakaca.....bio sam i ja vec tamo,lako je naci.:D

svrakan 08.04.2011 08:53

Zeljko batali sad perzonlikajt,idi pij Pivo sa ljudima,i malo se druzi kad imas priliku,a veruj mi da ces 10000 posto promeniti neka razmisljanja o njihovim perzonlikajtima.

grandia 08.04.2011 11:07

ko kaze da zeljko nece da se druzi?? :)

hoce covek, samo dok nadje eichhörnchenschwänzchenstraße 23/2 ...

moj prijatelj stanuje tamo negde blizu, al kaze da zna gde je ta ulica al broj te kuce nema ...:confused:

valjda nije lepo pogledao, ne verujem da je gega pogresno napisao adresu :confused:

pozdrav

gega 08.04.2011 11:55

**

Ma ja po secanju...... a ulaz je izmedzu pekare Brötschen ikafane züpfelzieher.:)

Trenutno vrijeme na Forumu 19:48

Forum Yu-Midi.org pokreæe vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava za¹tiæena od strane www.yu-midi.org