![]() |
@bokivelik
Dobar je to auto! Imao ga jedan moj drugar,slatko se navozio,kad ga prodao kupio je B5.Samo mu radi redovno mali servis,i nema problema! |
Neka je sa srecom,jos ako je dizel,onda,nepoderivo!
|
JA
MLAD SAM I LIJEP. IMAM KUCU NA MORU I STAN NA KIPRU, DOBRA KOLA (LANCIA DELTA HF-TURBO -220 KS, IZ '88. GODINE SREDJENA I TJUNOVANA PREMA MOJIM ZELJAMA U BELGIJI). ODLICAN RAZGLAS I VRHUNSKI ROCK BAND. IMAM RUCNO IZRADJENU ELEKTRICNU GITARU KOJA ME JE KOSTALA KOLIKO I KOMPLET EV TourX (4 ZVUCNIKA). MUZIKOM SE BAVIM ODAVNO, A DA NE SVIRAM BILO BI MI DOSADNO DA SAMO TROSIM PARE KOJE SAM DOBIO NA LOTO-u PRIJE 2 GODINE, A KOJE MI ISKRENO NIJESU BILE POTREBNE. ONE SU OROCENE U BANCI U AUSTRIJI. HTIO BIH DA KUPIM I NEKI MALI CAMAC.
A PILENCE POSALJI MI SLIKU DA TE VIDIM... |
@Boki,nek te dobro sluzi auto!!!
|
@Boki
Nek' te sluzi auto dobro i dugo. ;) @Jovan_NK Sve je to lepo druze,moderan si totalno,hehe,samo iskljuci sledeci put Caps Lock kad budes pisao! Pozdrav ;) |
Uh,ovaj skorasnji post me podseti na jednu vece od pre 10-tak godina,ka se (bio je cetvrtak,slaba poseta)vrata na kafani sa treskom otvorise,a na njima se pojavi faca(bendu dobro poznata),i viknu:"ima li odje ko jaci i ljepsi,no ja!
Dok jos nije ni izgovorio zadnju rec,jedna stolica odleti u cosak,verovatno da i ono malo sto ih nije verovalo da je i najjaci inajlepsi uveri u suprotno.Ha-ha-Ha. U medjuvremenu su nam organi jedan po jedan poceli otkazivati, i poceli prelaziti na "mute"samo je basisti naglo proradio organ za verenje... |
....
Hvala drustvo na lepim zeljama.:"> Nadam se da ce da me sluzi dobro jer sam ga uzeo od poznanika ovde kod mene a i trazio sam karavana zbog silnih zvucnika koje tovarim za svirku. Ispao mi na cenu zato sam ga uzeo inace sam ciljao na nesto mladje ali tako ispalo.:D
|
@Bokivelik
Namerno ti necu chestitam,jer ti kakav si odma oches da vrnes,a men,po obicaju nema za kvo da se cestituje!:lol: Zezam se drugare,nek ti je alal,sa zdravlje da se vozite i ti i porodica! p.s.Kvo raboti malijat,maći mu ga n..aras?=)) |
@bokivelik
Nek ti je sa srecom! Ti si veliki covek i cim udjes u njega,odmah ga prosiris na B4! :) |
2 Privitaka
Stiglo danas "frishko" :)
2xRCF TT25A 2xRCF ART322a(monitoring) 4xRCF 4PRO 8003AS ukupno ca.8KW |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org