![]() |
Alal ti vera brate!!!Nek je sa srecom,hajde kad stalno nesto kupujes,kupi i meni neku dobru gitaricu sa H H magnetima posto imam single coil,pleaseee!!HAHAHA!CESTITAM!!!
|
Aleksandre72 čestitam, nek' je sa srećom i da te posluže!
Ti znaš šta je vrhunska oprema, ja sam "zagrijan" za TT seriju, ali naravno da finansije diktiraju uslove... |
@aleksandar72
brate jel to rodjendasnki poklon!?:lol: |
Thx!
@dejan87 Deki brate,nema bolju distroziju uz "pravi" singlecoin! Hendrix like... :) @Burli Kupio iz insolventne firme, da budem iskren,tesko bi se odlucio da platim za 2 satelita,regularnu cenu od 6000EUR ;) @simkeres Rodjendanski poklon + kredit :lol: Pozz |
alal ti vera drug, svaka čast, nek ti je sa srećom...mislim da si jedan od rijetkih koji posjeduje visokoprofesionalnu opremu...
ako nije problem na izvališ i plaćenu cifru:) |
Citat:
|
ili barem da nam kažeš kolika je vrijednost te opreme nove ili polovne:)
|
E..... tako se slavi rodjendan!!!!!! :)
|
@matrix_mo
2x RCF TT25A sateliti 6000EUR 4x RCF 4PRO 8003AS ca.6000EUR 2x RCF ART322a 1600EUR +8x RCF Navlake + 2x Mounting za TT25a ..izadje novo ca.14000EUR @Milanceshow Deutsche Bank brate ispunjava sve zelje :lol: @Vule Nista brate bez JCM900 i 4x12" Celection :)...ma kakav Humbucker :) |
14.000eu!?
uuuuuu.... pa koliko bi trebao tezgi da odradim da bi ga isplatio,a pri tom da ne jedem nista!:lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org