![]() |
Stize mi sutra AKG WMS40 Dual (PT+PT) :)
|
Hajde da se i ja pohvalim.Ovo je tatino djete 1/1 (barem što se talenta tiče):))
|
Ja i Zoran Paunovic radimo ponovo zajedno u jednoj kafani u Cirihu a najverovatnije od sledece godine radimo i dole sezonu.Prosli i pretprosli put kad smo pricali o tome nisam ja mogao zbog nekih svojih obaveza ali se nadam da sada nista nece da nam poremeti te planove.
|
svirati sa muzicarom takvog kalibra, a jos kad se ima znanje kao ti, pa to je muzicki orgazam ;)
|
@Dare 82
Aj brate kad budes radio sa njim,snimi neki materijal,pa da ga metnemo u rubriku"muzicari vanzemaljci";) |
@makso68
Ovaj omladinac je pokazao sta zna, skoluj ga i stimulisi, daj mu da se drzi pravca koji ga zanima i nauci ga sta moze muzika u zivotu da mu znaci. Svaka cast mladi Makso, teraj samo. |
Hvala Dell!
Simke dobro si mi rekao za ovo.Zoran i ja smo bas dosta radili ali nemamo nijedan zajednicki snimak.Evo obecavam da cu da snimim nesto i onda obavezno postavljam. |
Citat:
|
Evo od danas su povecali brzinu interneta sa 4 na 6mb/s!
Mozda i nisam trebao da se hvalim s obzirom kolike su brzine u svetu!=)) |
kolega Simke koji internet imate? ja cekam vec duze vreme da povecaju brzinu ali nikako da se zeznu :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 12:16 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org