![]() |
Vidim da si iz nisa..ako imas jotelov net,ne nadaj se skoro povecanju brzine..samo cene :D
|
@nautica
SBB |
@Milan$ nemam kolega jotelov, imam exe-net. mada i oni samo gledaju cene da povecaju a ne brzinu :)
|
Hvala Dejane i Caka...On je dobar dečko,voli muziku,solidno svira gitaru i lijepo pjeva,ali se ne namjerava profesionalno baiti muzikom.Namjerava studirati geografiju,ali,nikad se ne zna,neka ima rezervni zanat..Pozdrav!
|
Evo malo prije sam narucio nokiu n8 i htc desire hd... ovaj put prelazim na dobru staru nokiu... a ovaj drugi ce zena da tapka...
|
@armin kolega mislim da je htc daleko bolji od nokie i to u ovom slucaju htc desire hd prosto ne moze da se uporedi sa n8 jer je daleko bolji. imao je moj drug n8 i mnogo se razocarao (on je zaludjenik za mobilne), e sad stvar je ukusa pa ko sta voli a ovo ti je moj savet :)
bolje zeni daj n8 :D mada kazem opet stvar ukusa :D |
Znam, ali nisam zasluzio da dobijem bolji :D... ja sam phonatik ali samo opusteno... normalno da je bolji htc po svim kriterijama osim kamere...
|
e to ako nisi zasluzio bolji to je vec druga tema :D:D:D:D
|
za onu "ajde da se zakopamo" heheh
|
I ja malo da se pohvalim,u pregovorima sam da formiram bend,posle dve godine pauze :) Bas sam srecan :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org