![]() |
A Uvala borova? Tamo samo tvoje komsinice a? :lol:
|
Ovih dana se na admin mail javlja toliko nevaspitanih ljudi i grebatora da mi dođe da sve ovo batalim.
|
Nemoj da bataljujes nego uzmi malo one bananice iz skladista pa pocni da ih koristis.Banana je iz raja izasla.;)
ima tu zalbi i na mene najverovatnije.jesam u pravu?:rolleyes: |
@Nesaband
Ajde cuti tu,ti si prvi kandidat za bananu!:)) |
Ne, uglavnom žalbe što ne mogu da skidaju, što ne sme da se postavlja i što nema da se skida midi naravno što ne mogu da se registruju sa gmail, hotmail i sličnim adresama.
Jedan je čak rekao:"Pa šta ja onda da radim kada me banujete, ako ne sme gmail, kako da se registrujem ponovo?". Kao da to i nije cilj banovanja da bude banovan... :)) Strašne stvari... Izgleda da smo previše popustljivi postali... |
To ti je kao kad imas jedan zivot i popusis ga jer si bio glup pa si se bacio pod auto i onda se zalis sta te vise nema. :D Laku noc. :)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Citat:
|
I ja cesto nasem "Kumu" zamjeram sto je toliko strpljiv i previse blag prema "parazitima". Ali bez brige, rijesio je on i vece zalogaje, ovo mu dodje kao dorucak ;)
P.S. Kad smo vec kod dorucka i hrane uopce, Vax, kad castis Bucka za mostarsku raju? :lol: :lol: :lol: |
Za Bucka moraš doći.
|
Vaxter, moj prijateljski savez. Uzmi covece, i naplacuj i to debelo. Ito svima, počevši od mene prvog. Ja znam koliko ti izgubis živaca da bi ovaj sajt izgledao kako izgleda, a niko danas neće da gubi Živce za dzabe.
Postovano sa mobilnog uređaja |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org