![]() |
U bre makso68,pa ti bi i pare i ribe!!!! :)
Onda bi ovako trebalo da bude : J...s ribe i uzimas od njih pare!Tako da nemoras ni da pevas! :) |
Ma,neka pjevanje bude gratis... :))
|
Makso svaka ti cast,Vrati me 25 god. unazad,i mogu ti reci da si mi uljepsao dan.
PS.Ako si Maksa iz Zenice onda me ne cudi sto ova ko dobro zvuci. Pozdrav |
Kolega makso , ovu numeru si otpevo ne za 10+ nego za ocenu 20+ , jedinu zamerku ti dajem na zvuk muzike , kao da je jako bila pojacana imas distorzije u nizim tonovima to jest , ulazi ti niski tonovi u peak .Sve ostalo je nemoguce proceniti odradio si i ritam i ostalo extra , al sa glasom si me odusevio
|
Citat:
Dodato: Gagane,druže,to je snimano direktno u HD na Tyrosu,nisam baš vodio računa o frekvencijama(znači sve je˝prima vista˝)Hvala na komentaru i komplimentu.Pozdrav! |
Ok , hvala na odgovoru , al jos jednom moram reci da pevanje je fenomenalno odradjeno svaka cast .
|
Onda pozdrav od Zdoza(Vlado,Nino i Ostala raja Ako se sjecas)
|
Kako se ne bih sjećao.Pozdrav tebi i raji!!!!
|
Uzivanje je slusati te makso;)
PS Nije da ,,zakeram,, ali voleo bih cuti u tvom izvodjenju ,,Oj Prijedore pun si mi sevdaha,, |
osvrt
kolega sto se tice kljavijature ne zelim trositi tijeci svaka cast...
e sad pjevanje ovog zadnjeg dugmeta sve mi pase osim jednog detalja... ispjevavanje u strofama mi ne zvuci rock vise mi vuce na narodnjak to bi bila jedina moja zamjerka ..... ako se izuzmu ta dva tri detalja svaka ti dala ako nista drugo bar vode iz bokala...... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:01 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org