![]() |
imamo novi aranzer, zove se grandia mp 250 :D zivio druze, svaka cast ;)
|
Citat:
Lepo ti to spakujes druze. |
Bravissimo, grandia :)
|
hvala svima :)
ima dosta greski a i stringsovi nisu u tajmingu ... razlog je zbog toga sto sam kad sam snimio prvu verziju ovog snimka, tu sam imao druge stringsove koje su se uklapale sa tajmingom a ove iz VSC nisu ... i da ne zaboravim, siguran sam da mi harmonija nije nesto bas uspesna bila, al to je tako kako sam ja zapamtio aranzman u mali mozak :D jos jednom hvala svima na lepim komentarima. PS: cekam i na lose komentare koje takodje prihvacam bez ikakvih problema! |
Pa ako hoces lose komentare eve ti onda....Skroz lose postavljeni Playeri=))
|
zeljko druze, ovo ne prihvacam kao losu kritiku jel nije tacno :lol:
ne priznajem! :D ja bi reko da je ovaj plajer najlepsi na forumu, onako, taman za oko :D pitaju i ovi za lozinku i emailadresu, al nemora ti biti email korektan kao kod drugih provajdera pa da preko emaila aktiviras acount ... probaj(te) i sam(i) jedina meni (do sada) poznata mana ovog plajera? prvo moras da definiras kako se zove fajl i u koju rubriku spada pa tek onda trazis fajl na kompu da ga uplodujes ... ako to ne cinis - nema upload [-( ipak: imas jos sansu za losu kritiku a naravno vazi i za ostale kolege :D pozdrav |
Ma trazim nesto lose ali ne mogu da pronadjem....ti znas da ja volim da dam dobre a bogami i lose komentare sve zavisi kakve sam volje:lol:Jbg kod tebe ne mogu da nadjem nista lose grrrrrr..al sam ljut~X(;))Pozdrav druze i kad ce mo nesto zajednicko da odradimo?heheh
|
vezbaj SINANA! ;)
"kad se vracaju skitnice" ... iz beca i minhena =)) |
Ufff gdje nadje Sinana#oMoracu da zmirim kao on dok pjevam:))
|
fataj se u kolo .. kuj zna da igra :lol:
<iframe src="http://chirb.it/wp/d5tKGO" width="380" frameborder="0" scrolling="NO">This browser does not show iframe content.</iframe> Check this out on Chirbit |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org