![]() |
Opet si se zaljubiška...:lol:=))
|
Verovatno......:D:D
Ima ljubavi na forumu......to je sigurno..... Naprimer : Tesla i Plavkica,to su srca dva. Ljubili se,grlili se sve do pola dva......=))=)) |
kao u stara dobra vremena osvojio je pesmom=))
|
jebes mi sve ako nas neki likovi ne trpaju..
|
Moram da demantujem milančeta za ljubav... Plavkica je slobodna milanče samo navali...
@mladen provereno da nisu tipovi ako ćeš mi verovati na reč |
Jel si siguran Tesla?
|
Dobro vece svima......
Da, Milanche 100% smo i Dacka i ja zenskog pola ( sto nam niko od Vas ne veruje, osim ljudi koji nas poznaju-Tesla)... Hvala Kuki...... I jos nesto Milanche( da ti razbijem sve sumnje), ja sam libero, ali nemoj mnogo da "navaljujes".....=))=))=)):x |
Zensko na drumu-opasnost na drumu....
Zensko na forumu-opasnost na forumu....pola foruma pada u trans....;) Malo mi je jedan svjedok,drugar @tesla samo.... Ma daj Rolandinjos i ostala raja iz BG-a,navratite malo onako u tu turisticku agenciju,uzmite neki katalog i usput snimite situaciju....;) O ukusima necemo,samo o spolu.... Ovo ja zbog Milanceta.....ne pali se on tako lako,ali nesto mi cudan nekako.... Pozdrav, |
Citat:
......DOK NISAM DOSO JA......:p al me idu ovi stihovi kad popijem...ufff pozdrav svim novima... Zeljko gdje si u bernu??tacno. da se nadjemo sad u subotu da popijemo nesto.... |
Bas, te krenulo.......:)
Pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 10:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org