![]() |
Ja pijem,naravno,hocu i ja da uzivam na svirci,haha.Popijem onoliko koliko mi je dovoljno a svirka mi nikad nije trpila.Pijem obicno štok ili pivo a moze i dobra rakija,sto da ne.Inace sam gadljiv,nasao sam u soku dlaku i vise ga nikad nisam probao.HAHAHHA.Salim se. ;)
|
Ja pijem gusti sok!alkohol ne konzumiram!
|
ništa od alkohola :D kod mene
|
Mora se malo kad se dugo radi ....desi se da bude i puno ali opet i to puno je u granicama normale :)
|
dok sviram i pevam pijem vinjak ili viski,a posle svirke volim da cepim pivo jer mi se ranije desavalo da za vreme svirke kad pijem pivo podrignem dok pevam :D
|
ja mogu da kazem kad sam imao nekih 16 god.tako sam se ubio na jednoj svadbi da sam piceo dirke da preskacem.i onda sam vidio da muzika i alhohol meni to ne ide nikako,a i ipak ljudite plate daim pravis stimung i veselje a ne daim upropastis jos pogotovo ja sto nemogu da konzumiram alhohol dok radim.tako da nikako i nepijem
|
bas sam procito sve vase komentare i zacudio se sto niko nije reko da pije bambus ili vino :D izgleda da sam ja jedini svirac koji pijem bambus :) uvjek dok sviram pijem pomalo, mislim bambus je slabo pice pijem ga tokom cijele veceri i nisam pijan, mrzim imat suho grlo tako da je odlican :D na srecu jos mi se nije dogodilo da se ubijem od alkohola, ali nikad ne reci nikad :D
|
Kad sviram,moram da popijem nešto,a većinom bude alkohol. Ne sastavljam se ko zmija već uživam u piću pa mi se na svirkama ne dešava da ne znam gdje sam i šta radim. Kad je neka ribarska večer tresem crno vino s mineralnom jer na takvima večerima vazda nešto jedem ili ribu ili nešto u tome fazonu pa onda samo lud ne pije vino. Pivo me uspava pa ga ni inače ne pijem a kad smo u kojoj birtiji ide vodka bitter. Ništa treće ne pijem osim sokova.
|
@ smuchac
Ne napisa li ti na jednoj temi kako tek pocinjes da sviras i ulazis u tajne ovog posla a ovde po kojekakvim dozivljajima koje imas ispade da si vise zivota proveo na svirkama u kafani nego kod kuce i da imas materijala za tri biografije samo sa svirki? :lol: Izvini sto ja ovako pitam ali kako otvorim forum iskaces sa neke teme sa novom pricom,pa reko bolje ovako direktno da te pitam u cemu je fora? |
;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org