![]() |
eto i meni od danas brzog interneta...
|
Marina....
evo, pjevacica s kojom radim, snimila pjesmu..meni se svidja, pa da vam se svi skupa malo pohvalimo..a vi da ocjenite dal vam se svidja ;)
|
ma kako da ne marina rastura bolja je od 99,9 % od ovoga što danas pjeva na estradi
a uživo zvuči još i bolje samo naprijed Marina pozdrav od Martina i Đure |
Ovo i je za sve pohvale! Meni se sviđa...Ajd neka se ovo samo nastavi
|
Ja da se pohvalim...Sinoc sam bio pijan ko' letva!!Ubio sam se ko' granom :) :)
|
K'o granom......=))=))=))
|
Hahahah!:) :)
Dodato: Da se pohvalim...Postao sam VREDAN CLAN DRUSTVA!:):) |
Cestitam, ali i ja evo moram da se pohvalim. Postao sam vredan clan drustva i istekla mi opomena B-)...
|
U Brate pa ti si sad na konju..:lol:
|
Dok sam se dvoumio izmedju T3 i Pa2Xpro,odem danas i kupim jos jednu.....harmoniku.Guerrini champion,120 basova.Bljuje vatru.2700e.
|
Cestitam kolega jeftabgd, nek je sa srecom i nek te sluzi jos dugo, dugo...
A koju klavijaturu imas trenutno? |
Cestitam Jefta.
joj da je i meni takvu jednu kupiti :D |
Pa imam Roland Va-76 i Korg Tr.
|
Cestitam Jefto, baci neku slicicu, da malo parimo oci....=P~
|
Ajde i ja da se pohvalim malo!Juce mi stigao Bendza a danas A8.
|
@Dare82
Je li "Bendza"-BMW. Ako jeste,to ti pravis pravi luksuzni vozni park-diplomatski....;) Sretno bilo. @jefta Druze,prava investicija.Nema instrumenta do prave harmonike-u odnosu na ove sve moguce sinteticke sprave. Cuvaj ledja i nasviraj se.;) I da dodam-od sada pij samo po jedno pivo-bice ti bolje sigurno....;) |
Da Bmw,hvala!Sad ce mecka malo da odmori mada mi je ona najdraza.
|
2 Privitaka
Nisam neki fotograf......a voleo bi da jesam....
|
Nek je sa srecom i da se dugo druzite- lepo je cuti da neko danas kupi dobru harmoniku a jos lepse kad ide i u prave ruke. . . Izvini molim te promash smajlic u naslovu hebem ti zivot mislio sam na najsrecniji
Dodato: Jbg. desava se :"> msm nemoj se ljutis |
Sta je ovo sve se mesa komp. mi poludeo #:S
|
Stvarno je lijepa ova harmonikica, još da je sad kod mene hmmm, i meh bi puko :D
Sretno s njome, da je brzo isplatiš (ako ti je to u interesu) iako nije, želim ti mnogo para zaglavljenih u mehu..pozz |
radi mi kreditna kartica :D imam je skoro godinu dana a nisam ni znao da imam limit od 700$ na njoj..sad samo provlacim,kad bude trebala da se plati cesacu se po glavi :rolleyes::D
|
bravo jefto, svaka cast na takvoj odluci, ja kakav sam ja bi tehniku prije izabrao nego pravi instrument, ko kad sam mlad, ima neko jos ocito ko nije lud ;) svaka cast jos po jednom
|
gde da pocnem? iz pocetka ?
registrovao sam se pre 2, 3 meseca na jednom rumunskom sajtu koji je veoma slican ovom nasem :D moze se reci da je to rumunska kopija naseg foruma ovde ... razlika je da tamo imas pravo na 2 downloada pa moras da sacekas 2-3 nedelje da bi opet skidao nesto - il da ubedis glavnog moderatora zasto hoces da skidas neki set ili ritam ... a kako je kod nas? skidas 500 fajlova, nisi pisao 2 komentara i jos se diskutujes i vredjas gazdu, moderatore i clanove ovog sajta ... super?! ubacio ja njima onaj moj manele sto sam scandrpio od nekog njihovog pevaca a moderator broj 4 me pohvalio i reko da mu se svidja moj demo. hoce jos ... braco kad vam kazem, moderator broj 4(!!) me pohvalio =)) da je bio broj 3 ja bi poleteo od radosti ...B-) (za*ebancija momci!) a sad, kazite sta da vam skidam s njihovog sajta? hteo bi da delim sa vama. naravno ako gazda nema nista protiv toga sto spijuniram kod rumuni :lol: |
Skidaj im pare!!:) Salim se,naravno...
Samo grandia...to ti nije za ovu temu "hajde da se hvalimo" to ti je za "hajde da se zalimo"HAhahahha |
u pravu si deki ... zavisi sa koje strane to gledas ... :lol:
uff opet da zaboravim ... jefto cestitam i zelim dobar rad sa novom harmonikom! |
Jefto cestitam i ja...Nek je sa srecom
|
Kupio sam i dve nove FBTmax 4 kutije a sta ce mi... ni sam neznam.
|
Koliko si ih platio?A sto neznas sta ce ti?Uglavnom cestitam ti!!
|
Pa nemam mixetu i sve ostalo a za nesto ce vec posluziti.Platio sam ih 340e po komadu,nove,sa garancijom ali je to bila neka akcija u jednoj radnji pa im je ostalo samo te dve.Trebao je da im stigne novi kontigent pa su praznili magacin.Ali su to sve prodali za par dana,sto je bilo na popustu.
|
Neka si ih uzeo.Uzeces ti i mixetu.Mora se sve pomalo tako nam je svima.Jeli tako?:)
|
@jeftabgd
Čestitke od mene za kutije a mikseta će doći, samo lagano..;) Možeš li mi napisati nešto ukratko o tim kutijama (veličina bassa, horne, snaga kutije...) Pozdrav |
Ih, Jefto, pa nisi ti dzaba otvarao temu...:D
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=6878 Da rade dobro, i da ih nikad ne otvoris!:) |
Dobio sam na poklon stene Zlatnog Retrivera,moja omiljena vrsta psa,veoma sam sretan.
|
Dobio si prekrasan poklon.Čestitam.
|
Hvala,trebace puno vremena i ljubavi da bi se odgojio kako treba.
|
neznam sad jel to za pohvalu ili za onu rubriku ajd da se zalimo...
nego ovaj u subotu se zenim ..... aj treba reci sudbonosno DA... |
Evo nesto bas razmisljam,za koju je ovo temu.
Cini mi se,da sam na tvom mjestu,ja bih to postavio u "Cekaonicu" i onda bi to iskusni moderatori prebacili gdje treba-oni znaju gdje to ide 100%.;) Salu na stranu-sretno ti bilo. |
Pa sta se razmisljas to je dobra vest evo otsviracu ti nesto svadbarsko.
Aj da se i ja nesto pofalim ja pokraj sto sviram biva me i za matematiku takmicim se svaka godina a pred 2 i pol godine osvoio sam 3 mesto u Makedoniju |
da pitam armina protiv koga se zenis :) salim se, sve najbolje, e ja dvije vijesti imam za pohvalu, prva to sto sam prekinuo sa curom pa sam opet freeeeee agent, a druga je i bolja, a to je da mi se sestra sad u sljedecu subotu udaje ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org