![]() |
Ništa,navrati prekosutra... :P
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Evo me opet kao Ckalja..Utopljena krpa hladnom vodom na glavi i samo pijem rasov:)Puca mi glava od lose pive koju sam sinoc pio..Pa jbt znam da tamo u toj kafancugi nevalja piva i opet odem tamo..Nece me vise viditi,moze slobodno da dodje i Saban Saulic da gostuje dzaba mu,kad ima sranje pivu...Cini mi se da mi ovako svjetluca ispred ociju sada@-)hehe.A tek kako samo kenjkam citavo jutro ko da sam slamu jeo:))
Bio sam ljut za losu pivu i kad me je pocela glava bolit rekao sam gazdi da mu nevalja muzika =))=))=))A ustvari nisu losi moze proc hehe |
Ovoj temi treba promeniti ime u "Željkova tema", izgleda... :))
|
Samo se zalim jel:lol:I u onoj "Sta trenutno slusate"me ima puno.U druge teme i nesmem da se puno mjesam da ne bi bilo baniranja toga se plasim hehe
|
Jeb**e ih i Zlatiborske zore i jos te nesto cini izuzetnom i imam jedan zivot i sve gluposti za koje se ljudi uhvate i NEMAJU MERU!.... Toliko da mi se zgadi muzika! Pa ovo je strašno!
Sent from S3 |
E za ove pesme i hvatanje za iste se slazem u potpunosti. Poceo sam mozak da ih bojkotuje kad naruce. Odsviram je za vece pet puta a kad dodje sesti meni udari blokada pa ne znam ni odakle ide pesma. To se valjda mozak sam brani od dosade.
|
Ja na to gledam s pozitivne strane..npr. bolje da me spopadaju s takvim pesmama nego da me samaraju s nekim dvojkama koje nisam ni cuo:D
|
Tako se najbolje stice iskustvo kad krenu te dvojke. Jos ako ima para, pa onda bre svaku pesmu znam. Ponekad bude i smesno kad se posle svirke setimo pa kazemo medjusobno u bendu U jbt sta mi odsvirasmo na onoj pesmi. Sve u svemu dobra skola.
|
Dok sam svirao aktivno, više puta se obistinilo: Što smo lošije svirali, više smo para uzeli (može da ide u Marfijeve zakone) ;)
|
Bas kad ja dobijem 4x3 pogodka na lotu dobitak za jednu 3.samo 8,40 eura,a inace bude 12 eura nekad:(Gdje god da se radi oko para ja uvijek dobijem najmanje..Bilo da se radi o firmi ili ako igram loto:(Koje sam ja glupe srece..Cini mi se i kad bi 6.pogodio,ja bi dobio samo 50.000.Nebi mogao ni trecinu stana da isplatim ovdje u njemackoj kad bi kupovao:rolleyes:
Da se igra neka igra gdje se dobija rak pluca ja bi bio prvi i to bi dobio sigurno:lol: |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org