![]() |
Kolega neka je sa srecom, zelim ti puno uspijeha i baksisa, i tezge svako vece, ili bar svaki vikend :).
|
Sretno!:D
|
Hvala kolege od srca :) naravno ima treme, ali bit ce to dobro, u biti tu nema narodnjaka, nego lagane zabavne pjesmice, dalmatinske, domaci pop/rock, malo svatovskih, i onda na samom kraju ako gazda dozvoli moze se upalit rumbica i soprancic i opleti :P :) ehhehe hvala jos jednom puno.
|
Posle duzeg vremena sam odspavao 9 sati u komadu.
Stvarno mi je san bio potreban. |
Mislim nije da se hvalim ali neka...Danas prvi put sam napravio jedan ritam u programu cubase od midi fajla a nisam nikako koristio styleworks...sve sam isjekao na komade prvo pa note sve prepravio da bude u tonu c za pratece instrumente i poslije midi kablom ubacio u Ketron:)I funka heheh...Eto bas mi je drago da ne moram uvijek da koristim ono smece od styleworksa:lol:Ko se trudi kao ja sam i uspie ponekad:D..Poozz
|
@Zeljko :Bravo majstore.
Ja to necu verovatno nikad nauciti da radim u cubase. |
Ma nije problem vjeruj mi kad naucis...prava stvar i meni je lakse tako nego u styleworksu...Sve preglednije isjecem trake u 4 takta za variacije filovi 1 takt i to je to posle midi kabal i na snimanje ritma direktno u klavijaturu...Naravno prije toga moraju da stimaju kanali u cubase i u kljavi tj.da se poredaju instrumenti.Sto je najinteresantnije je da u cubase odma cujes kako ce da zvuci i ako treba nesto popraviti ili dodati ide ko mlijeko heheh..Pozz
|
Da se pohvalim danas sam išao na izlet s djevojkom i rajom, bilo nam super! Obišli smo malo Herecegovačke krajeve, Konjic, Jabalanicu, Mostar i Počitelj :D Jest da mi nije prvi put tu da budem, ali super je bilo :D
|
a ni da se javis a? :)
|
Sjetio se kad sam došao kući i upalio računar, da smo se mogli naći na kafi xD. Drugi put pod obavezno :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org