![]() |
Da se i ja pozalim, zeza me klavijatura, nosio na popravku i nista! :(
Послато са GT-S5360 користећи Тапаток 2 |
Svira mi drug iz vojske u Malom Takovu a nemam kad da idem [-(
|
Vec 5 dana muku mucim s mobitelom jer mi je crko akcelerometar i od tih 5 dana bar 3 sam potego do dva u noci bezuspjesno i tako sve do sinoc. Sad kad sam nadam se sredio,ako kome to ckrne na galaxy s neka se javi. :)
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Mozete zamisliti kako je meni sada.Pijem vino a nisam bas neki ljubitelj vina a nemam pive u kuci sad kad mi treba:(Nemam naviku da kupujem pivo i da stoji u kuci kao neki,kupim samo kad mi gosti dolaze,jer izbjegavam i ne zelim da se opijam sam..Jbg takav sam ako ima ne mogu da gledam da stoji tako u flasama a da ga ne probam:DA vidi sad kad me zena iznervirala nemam da koju cugnem,nego pijem vino:)A vino za ozbiljne ljude i ljude koji znaju da ceife uz vino u odjelu i kravati...Hajd sta da se radi popicu ovu flasicu sad kad sam je naceo;))
|
Nema te pive koja moze nadomjestit i prosjecno vino. Crno vino je zakon,ostalo nista. Od pive se napušeš,uspavaš,stalno pišaš i treba popit 15 komada za tvoj željeni efekt. Zato kupi 0,75 finog vina i iduci put kad ti zena napumpa gume,otresi tu bocu i basta. :D
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Pa poslije rigoleto a?:lol:
|
Rigoleto je za balavce koji nemaju mjere. :">
|
:-&:green:
|
Citat:
|
Jel ti to meni Tranzit:confused:Neka te neka Tranzit=))=))=))
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org