![]() |
Namontirao sam jucer ljetne gume na auto...ah meraka u veceri rane:D
|
haahaahahhaha a sta je sa zimskim? jesi li njih zapalio? :)
|
Zeljko brale, jesi poceo da vozis? Jesu ti vratili svabe dozvolu?
|
Nisám jos ni isao da je vracam,ali ponekad vozim bez vozacke kad me zena iznervira..da joj pokazem kako se vozi:DNekad joj dodje nesto i panici,a ja je istjeram sa strane vozaca..sjednem i opalim,a kad policija slucajno stoji pored mene na semaforu onda se pravim kao da imam vozacku ..cackam nos,pojacavam radio..kao ono nemam tremu i ne plasim ih se i uopste ne gledam u njih,da ne bih bio sumljiv=))
ako bog da cim imam lovu idem na idioten test da polozim i onda je dobijam nazad hahaha..tako se kaze ovdje za taj MPU kad moras da ides psiologu zbog alkohola |
@zeljko: hehe, ne valja piti i voziti...
|
Ma druze yamahapassion ja ne pijem kad vozim,samo kad sjedim,ali eto valjda nije izlapio alkohol taj put i naguz...e me panduri,a mislim da me je cak neko izdao,jer sam taj dan imao svadju u staroj firmi sa poslovodjom i malo vise cugno...taj dan sam napustio i posao i izgubio vozacku...Jbg takav je zivot ali se ne dam i dalje nikom..Opet imam vise i zdraviji sam hvala bogu od tih djubradi itd...da sad ne duzim...Pozzz
|
zar se ne zvase to u Njemackoj Dumm test?
|
Citat:
|
Ma meni je pića preko glave,ja bi nesto da jedem!!! :)
|
Kako ide onaj fazon kada je Mujo došao kod Sulja u kuću pa ga ovaj pita šta će popiti a Mujo odgovara: Ja kol'ko sam gladan ne znam gdje ću noćas spavati... :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 18:39 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org