![]() |
Ma ne valja puno ni jesti heheh.
@dell ne izazivaj=))Salim se..pozdrav |
Krecemo sutra..., prva ove godine pod satrom, jos je toplo, jos na selu, jos da budemo blizu svinjca i kompletan ugodjaj...:lol:
|
i meni krece sezona od sutra, nek nam je blagoslovljena i meni i tebi Milane sa dva L :D
|
Meni je pocela sezona vec od 00:00 .... samo malo drugacija sezona.
Pojeo 2 hamburgera cim proslo 00:00, iako sam mogao i pre toga, jer ne postim (ogladneo ispred crkve :) ) A sutra je svinjokolj ... sta ce da bude meso, jao jao, pa jaja u boji :D P.S. Posto neizbezno je da se prejedem, nemojte zameriti ako me nema par dana :P |
Bice Dell, bice, svrbeo me levi dlan ovih dana...:D
|
Brate ako bude svezih pilica ima da te odbananujem odma' :lol:
|
kad smo kod praseta, prejeo sam se danas pa evo stiscem svom silom trbusne misice da ne tricm na klonju :lol: :lol: :lol:
|
Milane sa dva L evo da se pohvalim ja dosao s prosnje s 250 eurona baksisa i jos treba placu da dobijem za tu svirku, kako si ti prosao pod satorom, jel bilo para i pilishtorci? :D
|
Evo i mene... Bili smo udaljeni malo od ekonomskog dela dvorista, tako da miris sela nije dopirao do nas.:D Struja katastrofalna, i pored korektora napona mikseta se ugasila par puta(napon padao ispod 140v)! Para, 'ajde da kazem neki prosek, ali manje od tebe, mozda i duplo, neznam kolika ti je plata...:D A, pilica je ovaj put bilo samo u corbi!:lol:
|
Kupio sam auto Renault Scenic 2001 god, danas. da se pohvalim :D :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org