![]() |
Dobar snimak. Krečar svira i drma tremu dok Kosmajac kulira i snima kako ovaj svira..... Nekada tandem sada se sretnu na veselju ali kontra uloge. Ali Cekicka ga upropasti na ovom snimku sa ovim trilerima.... Meeee e e meeee e e e ...:lol:
|
hahah znaci jedva sam skontao, slucajno sam ga video iz drugog puta, p jbg. :)
Pre sam video lap-top nego njega. |
Ja se stvarno izvinjavam ako je doticni kolega mozda clan na forumu,ali morao sam...najjaci deo je na pocetku kad kaze ja sviram iz Gis, i tako uhvatim F dur, a ono nigde veze:-O=))
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/8Oc0WKKOvx4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Mislim da nije clan foruma, svaka cast na trudu za tutorijal i dobru volju, ali izbruka se lik sto se tice muzicke teorije propisno. 'Ajde shvatio bih kad kaze da uhvati F-dur da je makar jedan ton F, ali brate A-dur uhvati i jos kaze sviram iz Gis....
|
Zvucno to jeste F dur,samo sto je on koristio transpose i time jos vise zbuni pocetnike,jer mu je F dur tamo gde je A dur...
|
Kolo Vragolanke
|
Mol,dur ma sve je to isto :)
|
|
|
Jebo te 'ljeb, jos samo hobotnica fali :lol: :lol: :lol:
A uprati mladu kako svira na motifa, sad da vidis kad Goran Gorila, Daki i ostali "orguljasi" krenu da sviraju goli hahhahahahahahaha |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:38 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org