![]() |
Neka je sa srecom i da dugo sluzi :)
Cestitke Dell-u i Millanu i da bude jos takvih svirki :D |
Idem sutra malo na grilanje,a sad pipi pa na spavanje:confused::lol:Valja ispec tolike kotlete i pilece batciceB-)pozdrav i laku noc
|
zenim se zenim se i nije mi zao....
narode uskoro stajem na ludi kamen.. >:D< |
Nek je sretno kolega :D, sad ce biti u kući sam šef dok mi žena ne dođe :P :D
|
Evo da se pohvalim da sam danas stigao iz srbije, bilo je kratko ali ludo, hehe.... Bilo je naravno i dobrog provoda uz svirku mojih dragih kolega Ivice i malog Mileta, sve u svemu provod za pamcenje (samo da je moglo 2-3 dana duze).
|
Stigao mi je pa2x sa popravke, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kako cu ga sad silovat, hihihhiih 10 dana nisam svirao, poludiiioo bez dirki, poceo sam jos malo pa sanjat dirke :D hehehehe
|
Uzeo sam danas usb to midi kabal i prikacio ovaj moj mali laptop sa Vsamplerom da vidim moze li se sta uraditi.... joooj ljudi, leti, nema latencije ni milisekundu, kao da u yamahi imam sempler od tritona, jos sam sve spojio na onaj aux izlaz kako se vec zove, tako da zvuk semplera i yamahe ide sve na zvucnike na yamahi, samo palim i gasim kanale kako mi odgovara. sada imam volju da se ozbiljno pozabavim ovim stvarima i da napravim neki malo ozbiljniji setup naravno uz kontakt (vsampler je bio samo test). Evo kacim sada u moj demo prvi test "saradnje" laptopa i klavijature :)
|
uspio sam da napravim preko style worksa namjenski ritam (polunamjenski :D)... cak mi je fill dobar ispao, ali intro mi steka non stop, na tome jos radim :D varijacije super ispale! Ali nije mi trebalo pola sata da napravim ritam, samo ima posla na sintu! hjuh jos moram da se uvjezbam, ali "veliki" korak za mene :) :P
|
Svaka cast kolega, samo uci, vjezbaj, radi, sve se isplati :D
|
uspeo sam konacnoooooooo da ritam (koji vec postoji) sredim i uredim kako meni treba i da snimim!!!!!! pokusavao i pokusavao ko blesav i konacno uspeo. za nekog je ovo smesno ali je za mene bas uspeh jer do skoro nisam imao nikakvog kontakta sa pa50, pa evo sad znam po "nesto" :lol::lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org