YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

tranzit 03.07.2013 23:54

Tu je on... tu je... samo je postao "nevidljiv" i nedodirljiv.:D:D:D:D

nikadvisekorg 04.07.2013 16:02

ima dve vrste tih ljigavaca, i jedni i drugi su dosadni ko proliv i kijavica u isto vreme.
Prvi te namame da odeš na prezentaciju proizvoda pa kad dođeš kući shvatiš da i one aparate koje si imao, više nemaš.... :D

Drugi su dosadniji i hvataju ljude na foru besplatnog pića, i "uvale" vam kineski jastuk od 2 evra za 20, ili energetsku narukvicu koja radi tako što vam smanji broj novčanica iz džepa da vam ne spadaju pantalone od težine :D

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

zona 04.07.2013 17:42

Oni su toliko drski i bezobrazni da covek treba da se rodi za to.Pre dve tri godine zove me komsija i kaze idem na neku prezentaciju veceras ne bi bilo lose da dodjes i ti,i ja odem da ga ispostujem kad tamo oni nude neku cebad,prekrivace a najjeftiniji proizvod sa popustom oko 150 EUR-a pa navise.Posle prezentacije nakaci se neka zena za nas sto da nas ubedjuje da kupimo nesto i nece da ode,jos komsija kaze kako ja radim na carini kao imam para,i ja onako razmisljam kako da je otkacim i kazem ne da mi zena da kupujem takve proizvode bez nje,ona kaze pa zasto je ne pozovete,pa onda ja kazem ona kupuje samo kad vidi sta kupuje i tako se nekako otkacih,i jos mi na kraju kaze imate srecu sto sutra odlazimo inace bi morali nesto da kupite i ja joj tu rekoh da necu da kupim a vi mozete da ostanete i dve godine i tako se to nekako zavrsi.Vrlo neprijatno iskustvo.Posle sam nekim prijateljima (a i neprijateljima) savetovao da ne idu na takve seanse.

harepa50 04.07.2013 20:49

Baš bih volio da mi takav jedan na vrata zakuca, pa da mu jednu letvu polomim o leđa :))

acakasper 04.07.2013 20:57

takvih je sve vise,i na vrata,i telefonom,samo motka pa po grbinu.

acakasper 12.07.2013 17:04

e a ja prodadoh danas moj pa80,bas mi ga je zao.

zeljko 12.07.2013 22:04

A mozete zamislit.Meni dosao neki dan E-Mail i kao moja zena narucila neki namjestaj na jednoj stranici i da nije platila i sad ako ne plati do 17.ovog mjeseca bice kao gonjena sudski hahahaha.A nije nista narucila i jos ne znaju ni kako se zove vec napisali samo "Maja"najvjerovatnije posto moj E-Mail ima unutra ovo ime,jer je ja tako zovem.A u zadnje vrijeme dobijam skoro svaki dan od nepoznatih neke emailove ali ja samo brisem i ne otvaram..Poz

harepa50 13.07.2013 01:11

Samo označi sa Junk ili Spam i ne beri brigu.

zeljko 13.07.2013 02:11

Jbt.i Kaspersky Antivirus je ga odmah neutralisao.Poslao mi covjek Zip i boga pitaj sta unutra.Kao da sam lud da ne znam da ozbiljna Firma ne salje tako obavjestenja itd.

Boban010 17.07.2013 10:45

Ma Kaspersky radi ko amerikanci,neutralise sve za svaki slucaj.:D

Trenutno vrijeme na Forumu 18:08

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org