YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Hajde da se zalimo! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=7897)

acakasper 17.07.2013 10:52

hehehehe,gori nego NATO!

Aksa 17.07.2013 11:47

Kradja!!1

Pre neki dan, na tezgi su mi ukrali adapter od korg tr, jedva sam ga nasao na trzistu, kosta 50e i narucio sam jer mi hitno treba, sta raditi osobi koja ga je ukrala?

acakasper 17.07.2013 11:52

Kastrirati ako je musko,ako je zensko zna se!

Dragan Gagi 21.07.2013 18:17

Kolege moram vam se pozaliti da bi mi bilo lakse. Verovatno ste imali takve situacije kao moja. Evo čemu se radi.

Pre mesec, dva me zvao rođak (blizi) da mu sviram rodjendan. Kao oni odusevljeni samnom bla, bla. I ja da izadjem u susret kazem docicu gratis, bez pogodbe. Zamolim kolegu pevaca da mi ucini i ja sam njemu cinio. Kontam bice nesto baksisa a i bas smo bliski rod. I to tako ostalo ja imao neke ponude, za taj datum, al odbijao. Pre neki dan zove me kolega, kaze svira rodjendan kod mene u mestu i cik pogadjajte kod koga. Ja odmah okrenem rodjaka da vidim sta se desava, kaze meni on: "Pa nismo hteli tebe da cimamo, bolje ti je kao gost." :-D
E sta sad covek da pomisli i da radi. Dal da idem na rodjendan ili ne. Meni se sad uopste ne ide.

sale_band 21.07.2013 18:50

Ko ce koga vec svoj svoga....

zeljko 21.07.2013 21:54

Kupis rodjaku poklon odes na rodjendan. Sjednes slusaj muziku i uzivaj:lol:

VUNIMRAV 21.07.2013 22:21

Ne,ima nesto sto nije lepo da on kao rodjak...ali zato mi,drugari sa foruma mozemo,eto to brate!!!

acakasper 21.07.2013 22:40

covek prosto da se odrekne svih takvih rodjaka preko najtrazenijih novina.

smuchac 22.07.2013 02:17

Ja bih svoga rođaka oterao u mp3 istog trena i naravski mu ne bi došao na rođendan.
Tako su mene neki dan zvali da s kolegom dođem svirati neku svadbu kod mladoženje kod kuće sat-dva ništa specijalno i ja sam odbio jer sam operirao oči pa nisam najbolje ovih dana a i harmoniku sviram loše što je opet za te telce više nego dobro al ajde.... Obavjestio sam svejedno kolegu i našao mu harmonikaša i dogovorio finu paru i dao broj da se čuju. Obojica promijenili smjene na poslu,naštelovali si obaveze,našli se da malo probaju jer nikad nisu skupa svirali (harmonika i gitara) i tako redom...
Zvao kolega u petak i magare se ne javlja ni ujutro ni u podne ni navecer već zove ujutro da ne treba ništa da su našli neka druga dva muzičara. Inače, osobno se poznajemo i ja i kolega i taj harmoničar i taj majmun koji je ugovarao kao kum svirku. Samo mu je kolega poklopio slušalicu da mu ne kaže šta ga ide. Ja ne bi, ja bi mu dao inventuru odmah.

Dragan Gagi 22.07.2013 03:21

E i to sto mrzim kad zoves ono se niko ne javlja. Obavezno bude otkazivanje.

Evo da vam kazem da sam ipak bio na rodjendanu i odmah sa vrata rodja oko mene. Kao on je zbog mene to, da se ja provedem, da mi bude opusteno. U pocetku mi bilo krivo al posle kad sam dovatio sljivu, staru 20 godina, stvari se promenile. Lepo sam se proveo, a da ja nisam dao neki evric na muziku mislim da bi morali iz pogodbe da izdvajaju za troskove. Jos me malo rakija drzi pa ako ima nekih gramatickih gresaka, ne zamerite.

Trenutno vrijeme na Forumu 20:15

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org