![]() |
Hvala kolege! ;)
Da, nema plejera jer nisam nista postavljao, kad zavrsim celo kolo, ovde ce biti postavljeno...:) Pozdrav |
Ok i samo napred!Nemoj ga raditi brzo,radi ga sto temeljnije pa ga okaci da cujemo! ;)
|
Evo kola :)
Ispravka u imenu, kolo se zove "Nikolin sumadijski vez".. http://www.houndbite.com/?houndbite=13888 Pucajte sa komentarima! :) Pozdrav! EDIT: Nece player da se postavi, pa cu staviti direktan link... |
Lepo zvuci, kazi mi gde ima da se nadju ove terce sa frulicom i te harmonike za ovakve dvojkice??? Pozdrav...
|
Prijatelju, ovo jako dobro zvuči! Samo naprijed ;)
|
Svaka cast druze! Takav talenat i volju za radom i to zahtjevnim radom u tvojim godina jos nisam vidio! Mislim da ces za jos koju godinu biti na glasu kao vrhunski muzicar!
|
Odlicno Nidzo.Sad cepaj dalje.Pravi nesto igracko u 148 tempu.
|
Lepo zvuci.Sa cime si pravio ovo kolo,na pa800 ili na racunaru?Ubaci malo linija i splash cinela na prvu.Posle prelaza u 00.54 minuti... ti zvuci prazno.Kad napravis izmene postavi ga ponovo.Pozdrav!
|
Fino je, Nikolaj.
Lepo odsvirano, ali meni to i ne zvuchi kao kolo, vec kao splet forshpila dezurnjaka... Iskreno... :) Imash kasnije elemenata, ali mi je i dalje nekako sve taj rad... Neka me ispravi neko od harmonikasha... Ja sam klavijaturista. :D |
Fino odsvirano,pravo sumadijski.;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:45 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org