![]() |
Eh lijepi "crveni pasosi",pa mozes putovati gdje hoces.;)
Trst je bio "naš"....Ponte Rosa je bila glavna za shopping....to je dio Trsta inace. (za mladje citaoce). Odes po nekoiko "Levis-ki",koju majicu,parfem "Brut"(tada bio u modi) itd. Nikad se ne zna kada pasos moze zatrebati. I ja ne putujem na zapad,ali kada vidim one redove pred ambasadama,guzve, maltretiranje ljudi na vrucinama i hladnocama-muka mi je. BiH na zalost,prema zadnjim informcijama,nije ispunila uslove za bezvizni rezim. Stoga ovo kod nas jos nije aktuelno. Mi mozemo bez viza,u sve zemlje bivse Yu,osim Slovenije....nismo podobni za Evropu i EU.;).....kazu gospoda. |
@ Sejo
Samo da pojasnim...Ponto Roso je pijaca u sred Trsta...glavno mesto za šoping,sad to više ne postoji,nestala je,doduše kupovalo se i po okolnim radnjicama ali na toj pijaci je bio glavni "pazar"...;) P.S. poslednji put sam kupio na toj pijaci košulju "havajku" 1991. godine u maju...kad sam se vraćao sa utakmice u Bariju...ehhh kad se samo setim... |
sta je to "pasos"? =))
|
bese nekad...
|
da, samo tad kad nam dozvole da idemo gde hocemo necemo imat s cim :-) a nazovite me komunjarom, al s crvenim pasosem se moglo ici gde pozelish i svuda su nas postovali....
|
Citat:
samo da pohvalim onog ko je uradio ovaj spot, sje*o me je nacisto, bio sam ni za sta 2 sata posle |
http://www.esiweb.org/pdf/schengen_w...tter%20BSC.pdf
evo ovdje je najbolje objasnjeno kako stvari stoje s tim sengenom |
eeee da nam je sad onakva juga ko sto je bila ne bi ni jurili za pasosem osim kad idemo na letovanje :D
pravi primer za onu narodnu "neznas koliko nesto vredi dok ga ne izgubish". |
...
Zahvaljujem svim kolegama na odgovorima...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 15:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org