![]() |
Ako neces ti hocu ja :)
|
Druze....Ja imam Korg N5! Ljudi kazu da mogu da se namontiraju boje....Ali ja nisam nesto zadovoljan! Sviram bas na njoj i to je extra... Ali sto se boja tice...Na raspolaganju su ti samo fabricke....Ne mozes nista menjati! Samo komb.!
|
1 Privitaka
spaso druze, kako ja vidim u netu pise da ima 128 ram za single i 128 ram za kombi boje ... ?
izgleda da ima razlike izmedju N5 i NS5r / NX5r .... |
Grandia, mozda i ima prostor za ubacivanje ili sta vec ali ja ne znam kako... Postavio sam temu na forumu i niko nista nije napisao! :( Otprilike da nema mnogo ljudi koji poseduju ovo cudo! ;)
|
Citat:
Željko, Malo sam čitao o tom Ketronu koliko sam skužio to je klavijatura ali bez '' klavijature'' odnosno keyboarda. Možete mi reći jel se mogu u nju ubaciti MIDI fileovi? Ako da, da li može da emitira tekst odnosno jel može vrtiti karaoke fileove? Koliko ima memorije i kako se mogu ubaciti MIDI fileovi, jel ima usb ulaz, CD ulaz itd....:) |
Ima ulaz za disketu samo a nema usb ili cd,i mozes ubacivati midi fajlove koliko ti volja ili karaoke i u samom modulu karaoke konvertujes u 0 format ako ti je potrebno naravno ako ima vec ugradjen hard disk koji ne dolazi fabricki ugradjen vec moras ekstra ugradjivat.Pozzz
|
Željko,
Hvala na odgovoru. Jel netko spajao od vas na forumu harmoniku na kompjuter? Ako da koji VST instrument ste koristili? Ili bolje rečeno koji bi preporučili da ima dobar zvuk? |
Pa buraz jel imas vec midi ugradjen u harmoniku ili ne ,ako imas mozes i bilo koju klavijaturu da prikljucis preko midi kabla i da sviras bez problema na basove stranu pratnju a desnom solo
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:07 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org