YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Kafanske tuce (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10525)

siemensserbia87 21.08.2009 02:35

Kuku leleeee

Evo da i ja ispricam jednu pricu....Moj drugar harmonikas i ja smo bili u jednom mestu blizu valjeva svirali svadbu...Ja sam svirao kolo na njegovoj harmonici a on je na sintu pratio(inace radimo obrnuto)kad se kolo zavrsilo ja sam spustio harmoniku pored sinta i stalka i otisao do wc-a...kad sam se vratio ima sta i da vidim>:D<harmonika prosula se po
plocicama sint i stalak prevrnuti..uzas:-O
Naime dvojica pijanih gostiju su se potukli pa je jedan drugog gadjao flasom da bi mu ovaj u nedostatku sredstava...a dao bog harmoniku u blizini:lol:...
vratio tako sto je pokusao da ga pogodi sa istom,na sta je moj harmonikas intervenisao i istom izmenuo licni opis....sad moj kolega ima da plati kaznu 250 hiljada zbog nanosenja teskih telesnih povreda a gost za harmoniku nista...
Niko nece da svedoci da je ovaj bacio....Harmonika dallape vredela je oko 2000eur

Dreca u nesreci za mene...Harmonika nije bila moja...i otisao sam u vece kad je bilo gusto i meni i mom harmonikasu...=))

b.o.Y.c.h. ČK 21.08.2009 02:42

I tebi je smiješno heheh....A klavijature? isto oštećene,ili?

siemensserbia87 21.08.2009 02:46

Pa bilo je to davno a klavijature tada sam imao Yamahu PSR serije(ritam) i Roland XP10(za bas)...nisu se ostetile puno,neke ogrebotine...pa nije smesno ali sad kad je proslo sad mogu valjda....i:lol:...

kreso 21.08.2009 11:54

Prije sam znao na svirki bit "dobar" i tu i tamo odsvirat triler po tuđim rebrima. Sad sam stariji i pametniji, mada sam imao prošle godine par dobrih tarapana. Nedavmo su me cijepili protiv bjesnoće pa sam se malo iskuliro, no i dalje kad mi netko dira opremu ili ekipu u bendu bolje mu je da bježi dok ga nisam ščepo za gušu. A napikne li se tko na svirci dok sviram na mene, ma pametnije mu je da se papi za oltar posro nek se na mene napikno. Kad mi padne mrak na oči ne biram sredstva i idem goloruk i na nož i na pištolj, al lete onda i barski stolci i stolovi. ;)

bokivelik 21.08.2009 17:40

....

I ja sam isti sto se tice instrumenata mogo bi nekom glavu razbiti za instrument. Mene diraj ali klavijaturu nemoj da ti pada napamet.:mad:Jer ja ti mogu uzvratiti a ona nemoze. Od nje zivim.

Dare 82 21.08.2009 18:15

Kreso tacno sam te provalio koji si tip!Tako i treba!

harepa50 21.08.2009 18:52

Pa mogu da vam kažem, mlad sam pa nemam toliko iskustva, kako kafana tako kafanskih tuča.
Dosad mi ni na jednoj svirci nije došlo do tuče, hvala Bogu...ali mlad sam, život preda mnom, svašta trebam da prođem...:)

Nedavno sam odradio svoju prvu svadbu, nije bilo problema, svađa, tuče...Uglavnom, za tu svadbu smo iznajmili ozvučenje, i kad smo završili čovjek od kojeg smo iznajmili ozvučenje došao je da sve iskopča, spremi...I priča on nama da je prije nego što je nama došao, krenuo u drugi restoran po svoje ozvučenje kad tamo policija, nered...Na toj se svadbi i zapucalo i najvjerovatnije je došlo do tuče i kako je jedan čovjek bježao iz restorana, uđe u auto i po gasu, udari dijete od 7 ili 9 godina...

I kao što kaže kolega bokivelik, mene diraj ali klavijaturu ne.

Pozdrav

Simke 08.09.2009 10:03

Pre 2-3 god,u jednom veoma poznatom restoranu na smederevskom putu,ja i moj bend smo imali nesvakidasnju situaciju,kad je domacin na svadbi bukvalno mislio"niko ne sme da vas bije..............osim mene"!Od prve do zadnje pesme je bila tenzija.Pa zamislite kad se tako domacin ponasa prema vama,sta ocekujete od gostiju.Epilog price je da smo ipak "prosli na vrata i bez batina"za divno cudo od 200 gostiju je samo domacin i naravno njegova porodica bili nenormalni,a ima i izreka"od ludih roditelja,luda i deca"...tako da smo i ispushili za gazu od mladozenje,jer mu "nismo oca ispostovali kako treba"!! Samo se pitam sta smo jos mogli da ga ispostujemo..da skinemo gace da nas j...e,ili stvarno je mozda mislio da ima pravo da nas bije.....mozda je mislio a je to uracunato u pogodbu!! Hvala BOGU pre i posle te svadbe nikad nije bilo nesto ni briblizno slicno,a nadam se da i nece,jer smo stvarno svi mi iz mog benda i previse tolerantni i flexibilni,imamo toliko iskustva da preskakanje preko svog instrumenta poslednja stvar koju bi uradio,naravno sve je OK do momenta kad bi neko krenuo fizicki na mene...eee tad............pocinje zurka!!!! :D

bokivelik 08.09.2009 20:01

....

Setio sam se jedne ovako dobre i poucne price za sve kolege.
Naime video sam od jednog starijeg kolege pevaca koji vise ne peva sta radi pre svirke da nebi doslo do tuce i bilo kakvih problema.
On pridje mladozenji i kaze: Ako zelis da ti veselje prodje u najboljem redu vodi racuna o gostima da ne prave probleme u protivnom cu sad kad udje kum prici i udariti mu samar potucemo se izubijamo i neces imati ni kuma ni pevaca na svadbi a samim tim ode svadba u k...c. Pa ti vidi dali ti se isplati. Posmatrao sam kasnije tokom svirke nije bilo ni jednog loseg pogleda medju gostima a kamoli tuce.;)

poucno zar ne?

Trenutno vrijeme na Forumu 23:30

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org