![]() |
Eh da se i ja malo umijesam...
Nema nikakve veze koliko je neko zacijenio klavijaturu, ako tu istu klavijaturu nema ko da kupi.Bilo koja stvar pa i klavijatura vrijedi onoliko koliko je najbolji kupac spreman da plati za nju.Mogu ja da zacijenim i 1000e, ali ako neko nudi najvise 800e- ona realno toliko i vrijedi (ili ne vrijedi???). Druga stvar je marketing...mozda ce uskoro ispaliti neki novi model klavijature... Treca stvar je ublazavanje posledica ekonomske krize od strane drzave... Pa mogli bi ovako u nedogled,ali moje misljenje je ipak da treba sacekati malo i vidjeti sta ce se zbiti. |
U mitrosu iz Novog Sada je maloprodajna cena 56.905,00 din a to je po sadasnjem kursu EUR-a u Srbiji nesto malo preko 600 EUR-a,a mislim da je cena od 507 EUR-a velikoprodajna cena bez PDV-a(poreza na dodatu vrednost)
|
Citat:
u mtrosu Novi Sad m.p. cena je 619e. pogresno si gledao 507e je veleprodajna koju ti nemozes dobiti kao fizicko lice..zasto to moram da objasnjavam? |
ja kupio pa50 novi prije dva dana, 640e ,,u Hrvatskoj,, !!pozdrav
|
ne mogu da nadjem link ... korg planira neko iznenadjenje pocetak septembra 2009 ... ;)
|
Citat:
|
Ja sam prije 10 dana kupio nov pa50 za 605 e u BIH
|
Citat:
|
joj, ala me obradovase svi ovi postovi dosada :)
|
ovde u becu jos uvek 698,-- ...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org