![]() |
kolega...od tog "poslica" ko sto ti kazes...tesko ces da se izdrzavas..ipak je vamo u austriji zivot dosta skup...tako da dobro razmisli sta i kako ces ;)
pozdrav |
jeste da je skupo al ne razumem kako je drug vaxter dosao na sumu od 1500 evra mesecno?
|
Stan mu ne bi bio ispod 500e, tako?
I to samo najam... Onda dadzbine za taj stan. Struja, voda, telefon, internet.... Onda najbitnija stavka - hrana... Neka kinta ovako. Ne moze ici ni go okolo... Knjige... Bla bla... Meni je trebalo u Beogradu, sa sve ratama za shkolarinu, oko 700e mesechno. Nekad vishe... Dodushe, ne znam kakve su cene u Austriji. Gledao sam spram cena koje znam za inostranstvo, a to je Belgija. @Emir Skandinavci (Norveshka, Finska, Shvetska) imaju tu foru da nemash ispite i fax za master, nego dobijesh posao sa minimalac platom, i ako znash da radish dobro, dobijash diplomu. Sada to kreci i drugi. Moram priznati da je mnogo kulj fora. :) |
Pa u pravu je za to 1500e na veliku zalost...
Jeste super fora, i treba je iskoristiti ali opet kazem skupo je za zivot. Ti si bre Mek Kreken, nemoj da obrukas familiju, moras zavrsiti to :) ;) |
Ako upali to za Belgiju, zavrshavam i vishe... :)
Ovde stvarno ne mogu... Ispita mi pun kurac... :)) |
Hahahahaha =) Verujem ti... =))
|
Kontaktiraj na pp naseg clana Nesabend.Njegova cerka studira u Milanu i mislim da je neka podnosljiva varijanta.
|
Hvala Jefto... ;)
|
Emire, a zašto želiš studirati vani? kojim ciljem?
|
evo ti primer pravnog fakulteta u Becu cena je 750e sa svim knjigama materijalom itd.
cena godine u Novom sadu je ca80000rsd = ca 850eur pa sad dal je bolje u becu ili u novom sadu, ne vidim nijedan razlog u korist studiranja ovde, osim sto zivim ovde. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org