![]() |
Kazu da je Sedo ubacio 4 GB u pa800!
|
Auu Dalabu, opet nesto novo....
poz. |
Citat:
|
Zna li se ko odradjuje tako nesto u PA800? Ja bi isto prosirio svoju kljavu! Nema veze sto kosta! Nevjerujem da Sedo to ima jer skoro sam vidio da mu je set 64 i nesto MB i nemoze ni on nista vise da stavi vjerovatno!
|
Memorija pa800
moram se ukljucit na ovu temu ja imam u pa800 4gb al USB..STIK pa vjerojatno neko nekokim kolegama soli pamet sa ovim prosirenjima
|
Zna li neko koja se memorija stavlja i kako ide to prosirivanje?
|
....
slazem se i ja za pa2x za te pare ali mi recite kakva je dirka na pa2x moze li se solirati potpuno isto kao na pa 800?:confused:
Neki ljudi ubace maticne ploce sa pa2 u pa800 i dobiju autumatski 256mb jer im odgovara i kao aranzer i kao solo. E sad koliko se sta isplati i kome sta odgovara neznam. |
A otkud to da PA2X ima 256MB?Koliko znam,fabrički dođe 128 MB RAM.A i ne znam za što će vam toliko rama?Ako nekome treba aparat za studio,onda niti je to PA 800 niti PA2X.Toliko.Pozdrav!
|
Pa2x pro ima fabricki 128 ali g je moguce prosiriti na 256mb kupovinom novog slota od 256 ;)
|
kakvog slota, valjda plocice za ram??? koliko mesta ima u pa2x, 1 ili 2?
@marco, ako dokupi slot to znaci da dokupi josh jedno mesto gde ce da ubaci ram, nisam najbolje razumeo kako je na pa1x aj nek mi kaze neko, pozz. |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:52 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org