![]() |
Znaci kolega, ja to nisam izmislio nego Boki mi je reko to.. ako ne verujes.. da cu ti njegav mail pa ga pitaj.. i nisu valjda obicne stakljice.. ko zna.. neam pojma ja nikad nisam hteo to da radim.. a bas je interesantan fazon.. i onu veliku limenu plocu AMADEUS kad se popne na klavijaturu i kad je okrene...
Kolega pročitaj Pravilnik jer konstantno iz posta u post ponavljaš iste greške...da posle ne bi došlo do nekih nejasnoća...izvoli http://www.yu-midi.com/forum/faq.php |
E nije losa fora to sa ukrasavanjem! Al nebi bilo lose ni da se mozda napravi tema gde ce biti izlozene slike ukrasenih klavijatura!!! A??? Sta mislite o tome?!
|
Pa može tema, ali mislim da nema baš puno ljudi sa ukrašenim sintevima...
Meni lično je to nepotrebno kićenje, još ako nije u nekom stilu onda to izgleda onak "selski".... Ako bi šta ukrašavao onda bi to bile definitivno starije klavijature, a ove nove tyros pa1x-2x, to ne dolazi u obzir...Izdvojiš 2000e za sinth i onda ga okitiš, ma smiješno |
Citat:
MOLIM MODERATORE DA UZMU KOLGIN PREDLOG U RAZMATRANJE |
Citat:
|
Nemoj ti da smirglas! Kako si ti tvog uradio, dobro si dobio 100eur :) Trebao si da platis toliko da je nose :lol: ali Tr76 ima mnogo vise da se smirgla...mozda i naucis u medjuvremenu! =))
|
Nisam ga ja smirglao :p Tako da nemoj da sudis o mom znanju smirglanja ;) Pricao sam vec sa njim o tome, docice kod mene ovih dana pa cemo da je prefarbamo, bice lepsa nego tvoja :p
|
Prijatelju ja sam moj Casio izlepio isto tako!Otisao kod staklorezca i rekao mu da mi isece kockice velicine 1 cm.Iznelo me 200 din i jos mi ostalo viska.Ima dosta posla ali meni to ekstra izgleda.Ne bih se zezao sa jacim klavijaturama,ali za neke slabije,sto da ne...Pozdrav
|
ej shanta,daj okaci foto da vidimo kako to izgleda-pozz.
|
koliko ogledalo si isekao?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org