![]() |
1 Privitaka
evo mog buduceg tatoo-a,danas je zavrsena skica B-)
|
uh, jebote pa sta rade kad tetoviraju, jel to tetoviranje ili kasapljenje :-O :-O :-O
|
ha,ha...pa to su senke ,druze, a ne podlivi....:lol: =))..kod mene ih verovatno nece biti:D
|
U jbt iz Mostara kad se gleda k'o da su podlivi :D :D :D
|
=))
|
Super je tattoo... S obzirom da su vecina violinskih kljuceva monotoni, ova je bas super sa ovim notnim sistemom... Super ti je tattoo. Na kom delu tela radis?
=)) hahaha =)) E dobro je ovo sa podlivima... |
pa jos razmisljam gde cu ga,verovatno na ramenu,pojima nemam...
|
ovo pripada u kategoriji "vic" al posto se radio o tetoviranju ... eve ga ovde :D
dobio jedan stari jevrej milione i milione dolara na loto. pitaju ga reporteri sta ce s toliko novaca? kaze jevrej "pa pola cu da vratim nemcima nazad!" "zasto to?" hteli bi reporteri da znaju. a jevrej ce na to " pa svabe su mi dali te brojeve jos 1943 godine ..." (svabski crni-humor vic ...) ja nemam nista protiv tatoos, al ja licno ne bi se tetovirao ... meni to dodje kao kad bi prodao svoju kozu :lol: |
1 Privitaka
evo je ,konacno i na mom ramenu !!!
|
fina tetovaza, nego znate onaj vic, kad je dosao derpe da se tetovira i kaze istetoviraj mi ferarria na glavicu , kaze ovaj ma sta ti je jesi normalan, a derpe ce ma samo ti druze tetoviraj, ja cu se derat ko vo, a ti tetoviraj, kad kaze mu ovaj sto tetovira imam jedan prijedlog, jel mogu na jajca da ti istetoviram lance? ovaj pita sto, kaze ovaj sto tetovira, pa kad upadnes u glib, da se mozes izvuc :P
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org