![]() |
na stranu sto je glupa i to, ali ne bi joj ruka naplatio :D :D :D
|
Pratio sam VB do skoro, sad samo kad uhvatim jer su smorili nevidjeno i stvarno je debilno... Ona je rekla da uzima 150-200e a da joj se jednom desilo u nekom klubu da je uzela 700e baksisa... Realno lepo izgleda devojka, al od takvih se bezi sto dalje. Pozdrav prijatelji. ;)
|
...
Kad bi znali sta joj ja mislim....;).
|
Citat:
pricala je sa Arsom o tome koliko ko uzima..on ju je pitao koliko ti uzimas na vece..ona mu je rekla od 250 pa do 700e..:-O arsa se iznenadio i video da laze :p kaze uuu pa svaka cast..on kao DJ do 150e (a i on laze) pusta muziku s winampa :lol: |
Pa ako je poznata sto upade u anonimni VB ? kukuuuu vezica neka za malo bolje tezgice, sta ce ako je, nego bre zena me ubi trazimo kucnu pomocnicu zna li neko sta radi od prvog ?? i gde je ?? Cisto ja to informativno eto mozda zatreba reko =))
|
Da se osvrnem na komentar od ranije...
Mislim da bi znala nasolit jaja :"> |
o tom i pricamo druze :lol: ahahah
|
Koliko vidim na zvanicnom sajtu VB-a ova zenska je izbacena.
Znaci,Rade slobodna je pa probaj da je angazujes. |
Auu sad ce to druze Sejo ici maaaalo teze, jerbo sad je znas ono postala malo popularnija, tezge, po 350 - 800 EUR, drz - nedaj tamo vamo, dza, bu, muda-sarme-punjene paprike....... neka sacekacu jedan krug da prodje, pa onda ahahha =))
|
Daj onda da vidimo gde to ona uzima kao pevacica toliku kintu pa da i mi uzmemo barem priblizno. Msm. ima i boljih pevacica od nje milion puta i lepsih devojaka pa samo sanjaju toliki novac. Strasno je kuda ova zemlja ide!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org