![]() |
Potpisujem Vaxterov post...
A Vaxter je nekada bio DJ, ako niste znali :) Nadam se da necu dobiti batine zbog ovoga sto sam rekao.. :lol: :D |
Postajem alergichan na ovo potpisivanje... :))
Elem, poenta dobrog DJ-a, koji radi mikseve, jeste da zna da radi aranzmane kako treba. Oni koji se bave komponovanjem znaju koliko je arnzman bitan za pesmu, i koliko je "lako" uraditi dobar aranzman. Shto se tiche tehnika miksanja... Otvori temu na pravom mestu, pa mozemo nastaviti, kao shto Sejo reche... |
ja vise volim DJ pesme i nemoj da je neko potpisao ovaj moj post =))
|
ma kakvi DJ, bezveze, barem meni...Večina njih samo usere pjesmu, najviše me živcira dok duplo ubrzaju neku stvar, i sad ti slušaj...Takve diđejčiće ne priznam...Jedino što mi je dobro je onako nešto u stilu DJ Tiesto, ostalo nula bodova ;)
|
Armin van Buuren i David Guetta... ;)
Nije da ni ovde nema oke ljudi... Pojavili su se sada neki novi-stari ljudi. U Srbiji, konkretno, TDI Crew i Beatshakers. Ono, za sada interesantno zvuche. Od starije garde je tu Marko Nastic, koji je stvorio neko ime, ali koga ja ne mogu da svarim. U Sloveniji Umek... Nadje se i ovde oke ljudi, samo nije svima bliska muzika koju oni rade, pa onda za njih i ne znaju... |
a sta je s D'Kompani a :) nisi njih valjda zaboravio :D
|
Ne potpisujem nista,=)),ali original je keva!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:12 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org