![]() |
Razlika u pro i u obicnoj nije velika.
Glavne razlike su sto pro nema gumice ispod dirki i ima super klavijaturu, oktavu vise, nema zvucnike, par kilograma manje, nesto vise fabrickih boja, i mogucnost prosirivanja raznim plocama, koje bas i nisu jeftine s obzirom da ih koriste i neke novije yamahine klavijature. Moj savet psr 9000, ili 9000pro. |
Definitivno Yamaha PSR 9000 ili 9000 pro.Pozdrav!
|
I moj glas u ovom slucaju za psr9000 ;)
|
Ja glasam sa korg
|
poslusaj maxu,on je doktor za yamahe i neces pogresiti.
Znaci Yamaha je bolja opicija. |
Ja bih preporucio ipak 9000 pro...ili 9000....nebitno.... obe su bolje izrade, masnijeg zvuka, jacih izlaza naspram pa80.... a o dirkama da ne govorimo...
|
i ja bih prednost ipak dao yamahi ;)
|
Moj glas za Korg pa 80.
|
Definitivno yamahu, mozda je starija par gogina, ali je za klasu iznad pa80. Proveri samo u kakvom je stanju, imaju dosta losu plastiku s donje strane koja puca veoma lako jer je kalvijatura teska dobrih 30kg. Svirao sam je 5 godina, nikad nisam imao probleme s njom, nijedan kvar. Jos dva razloga, mogucnost prosirenja memorije do 65mb i vokoder.
|
Marko,ja ne znam kakvu ti plastiku spominješ,na 9000 pro je kompletno kućište metalno i sa gornje i sa donje strane,i neće baš biti 30-tak kila,nego 22,5 kg.To je definitivno najkvalitetnije kućište od svih,do sad proizvedenih klavijatura.Pozdrav!
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:41 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org