![]() |
Forumu ce biti promenjen skin, samo dok pronadjem neki zanimljiviji.
Na portalu svako moze sebi da promeni pozadinu. Ogranichenje je 512KB, chisto zbog brzine otvaranja strane. :) Ona bela pozadina je bila greshka u kodu, i videli su je samo oni koji su prvi put na portalu. Sredjeno. :) Za to povecanje prozora mi je milanche vec prigovorio. Napravicu neshto da bude lako da se forum otvori van portala. Btw. Prozor za chat ne mozz da se poveca, pa ni ne pokushavajte... :)) |
e vidim sad razliku, prvi put kad sam usao bilo je sve isto.
dobar ti je ovaj pocetni ne postoji opcija da se pokazuju poslednjih 20, 30 aktivnih tema? trebace mi vremena dok se ne naviknem, al super je. sve najbolje! |
Moze da se lako doda i ta opcija, tamo pored pretrage. :)
|
Ma sve je o.k.samo malo da se naviknemo i ako moze da se poveca malo za nas koji ne vidimo a ne volimo da nosimo naocare.
|
I ja bih ovaj prozor kad se otvori forum stavio da bude veci ;)
|
Forum moze maximize.
Dodacu, uskoro, pamcenje velichine i pozicije svih prozora, nakon shto se zatvori portal. Kao shto rekoh gore, dodacu i opciju za lako otvaranje foruma van portala. Btw. Moja preporuka za posecivanje portala je da se to radi fullscreen. Na vecini browsera je taster za to F11. :) @jefta Ctrl i plus povecavaju, a Ctrl i minus smanjuju svaki sajt u vecini browsera. Ali videcu da dodam i opciju za ovo... :) |
Sad primetih.....ne vidim nigde ko je online od moderatora.Mis'ïm kad zaskripi da se cimne neko od starijih tj.iskusnijih kolega.
|
@ Jefto...m'sm...malo je takvih...:lol:...starijih (od nas dvojice)...=))
Izvinjavam se zbog malog "izletanja sa staze",to jest sa teme ali nisam izdrzao da ne prokomentarisem...:D |
...
Nisam ni ja bas mlad....;)
Inace,da se vratim na temu nova verzija je dobra...svidja mi se. |
@Vaxter
da li je ovakav portal zahtevan..mislim ceo taj template.. moj komp je na servisu, sad sam na drugom kod caleta (512mb ram), i prilicno jadno mi radi..doduse imam 16:10 ako nista drugo ;) hteo sam i da pitam da li bi mozda bilo dobro da se pored "pesmarice" tj tekstova, ili cak u njih ubacuju i akordi,tablature partiture itd..pa da postoji mogucnost da se ostavlja komentar ispod ili sa strane..dakle da li je to izvodljivo..ipak je ovo i za svirace a ne samo za pevace :p |
Trenutno vrijeme na Forumu 23:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org