![]() |
Ovo je stvarno veliki napredak za Korg pa 50 jer je mnogo prakticnije imati memorijsku karticu od hard diska i mnogo ce bolje raditi klavijatura sa sd karticom nego li sa hard diskom!Korg pa 50 ce postati popularniji nego ikad a i cena je vise nego povoljna,56 000 RSD!
|
Pozdrav.Evo da se nadovežem na ovo ja sam danas dobio punudu od jednoga prodavača da mu dolaze ti novi pa 50 i imaju sd utor.Cijena 4900 kuna.Čim stigne idem po jednoga.Pozdrav
|
Pa to je vrlo prihvatljivo 5000 kN, e sad kolika je razlika njega i PA500? Mislim po kvaliteti općenito.
|
U cijeni je 2 do 3 tisuće kuna razlike kako gdje.A ovaj pa 50 se tu još uvjek prodaje čak i do 6 tisuća kuna što je pre pre pretjerano i još onaj sa flopijem.
|
Pa samo covek koji nije dovoljni informisan moze da kupi klavijaturu polovnu za te pare a ima novu i plus garanciju...:)
|
Hehe, Pa50 se neda nikako. Se druge klavijture su prestali proizvodit ( Pa60, Pa80, Pa1x i Pa1xPro) ali Pa50 ostaje...
Ovo me podsjeca na korg le i tr samo da im naruceni i napravljeni materijal ode i da profitiraju ali ipak fina ideja i da, postat ce jos popularnij i trazenij. Mogu isto rec da ce ovaj "UPGRADE" dobro doci za one koji se bave sa MIDI FAJLOVIMA :D Pozdrav, Alen! |
Jaooo, care.........sram te bilo....
Pa zar ima i takvih.....:D |
A gde mu se (sa koje strane ubada) -nalazi taj SD?(nigde nisam naišao na sliku)-Šta sve pakuje na njega (sve kao i floppy)?-Koji je sad za njega OS i gde ga skinuti?Ako je sve isto i ako su to korgovci napravili (što nebi i ˝mi
˝) i dali već neko ima ideju kako ˝nabudžiti˝ ove postojeće PA50 sa FD na SD(recimo kao što je bila ugradnja harda):confused: |
Bilo je o tome riječi na forumu, doduše više za ugradnju HDD, nego SD-a, al može poslužiti
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11689 |
Taj sd utor na pa 50 se nalazi na istom mjestu gdje je nekada bio flopi sa prednje strane.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:50 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org