![]() |
Kao sto sam mogao zakljuciti nikom neradi na W7 style works xt.Dal postoji neko resenje uopste?
|
@nehija
Nije istina da style Works ne radi pod windows 7.Nakon što sam pročitao vaše probleme išao sam probati, jer sam nedugo na novo instalirao win 7, i sve programe koje trebam.Kada je trebalo konvertirani ritam snimiti style works se rušio.Deinstalirao sam ga potpuno sa kompa (revo uninstallerom) i ponovo ga instalirao.Više nema nikakvih problema.Sve radi uredno.Na kompu je instaliran -između ostalog-Cubase 4,Cubase 5,Nuendo 4,WaveLab 6,hrpa VST instrumenata...Sve radi uredno. |
Kod mene je isto radio na Windows 7 64 bit,a to sto nece da konvertuje sam isto imao problema i zakljucio sam kad sam ga ponovo instalirao prvo setup exe kad je zavrsilo sa instalaciom prvo sam pokreno program kao demo i tek posle instalirao path onda nisam imao vise tih problema sa konvertovanjem.Pozzz
|
Ako nisam pet puta isbrisao i ponovo instalirao nisam ni manje i stalno ista situacija a na visti mi radio extra koja je zahtevnija od sedmice po meni.
|
moram vam reci da ima dvije vrste xstw zato jedan pada prilikom konvertovanja stilova probajte da nabavite drugi x stw jer se i meni to desavalo a kada sam instalirao drugi on super radi
|
Kolega kako bi mogao da dodjem do tog drugog daj mi adresu na pp.
|
Ista stvar i kod mene. Zamenio sam Vistu sa Win 7 i sve je cool samo SW ne radi!!!!!!!!! :( Ima li ko da je resio problem?
|
@EmirTotic
Koristim legalni Windows 7 -64bit i sve radi bez problema-naravno i Style Works! |
Super, blago tebi... :P Izgleda da cu morati da se vratim na Vistu.
|
Ili da kupish legalnu vindozu? :)
Kompatibiliti mod i te munje, a? |
Trenutno vrijeme na Forumu 18:13 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org