![]() |
Sad je u defanzivi sto se tice tog kola :D
|
@Driftkiller,posle vise javnih molbi da malo usporis tempo i da pises samo onda kada imas nesto pametno da kazes ti i dalje nabijas postove nepotrebno.Ja ako budem video u nekoj rubrici tvoj post sa kojim nista pametno nije receno ,a da nije svastara ili tog tipa saljem te na produzeno letovanje.Da si duze na forumu i da si negde nesto i pametno napisao ne bi te niko opominjao,al ti po svaku cenu na svakoj temi,pises i pises a nista ne pises.
|
Sto se tice drajfa, dobro bi mi dosao, da napravim drugu verziju kola, pa druze @turbo72, ako si zainteresovan da mi pomognes, javi mi se na PP da se izdogovaramo ;)
Pozdrav! |
@moderatori
izvinjavam se za malu shalu al nisam mogo da se pridrzim, reko da bidne smesno ... takodje se izvinjavam i skoricu za "presao u gitariste" :"> pozdrav ps: primam i kaznu za to - zasluzio sam ... |
@ Grandia
Za šta si se pridržo? |
grandia druze tebe niko nije prozvao, ti si ovdje stariji clan i dugo si tu i s tobom nema problema, tako da mjesta sekiranciji nema majstore ;)
|
=)) pridrzim ...
"ne ide mi jezik" vule brate, daj ti meni tu BANanu pa da se ne sekiram vise ... fer je fer molim te samo da ne bude bash mnogo - eto priznajem da sam kriv :) PS: primam i opomenu ^:)^ |
Nema banana na poklon,mora da se zasluži tako da ...sažaljevam slučaj :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:19 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org