![]() |
Citat:
Koliko vidim svaka ovde ima po dve(dobre)noge.Gde kolega ti vidis cetiri?;) |
Dobri stalci, dooooooobrriiiiiiiiiii:D:D
Ne znam marku, al se vidi da su izdržljivi,:D |
..
Pa to kazem.Ovi mladi samo gledaju opremu,stalke,miksere a mene vise zanimaju ove nogice.:)
|
Hocete reci-"dvonozac" a stabilan i izdrzljiv.....;)
|
...
Naravno a po potrebi se veoma lepo pakuje...;)
Mada neki put mi se iscepaju nogice plafon u kolima ali sve je u roku sluzbe. Da mi samo vidite plafon zbog tih nogica koje su dugacke a ne sklapaju se..:p |
....
Pa Nidzo ti ih pakuj ispod miske nemoj na ramena pa u krov auta.:p
Mislim na stalak.:lol:=)) |
BESPECO apollo
nemojte me pogresno razumeti, nisam ja rekao da stalak SPAJDER nije dobar stvar je u tome sto je BESPEKO uvijajuci kad neko gurne klavijaturu on se uvija tj amortizuje a klavijatura ostaje na istom mestu, a SPAJDER je kruta veza sa istim tim guranjem klavijatura se moze izmestiti iz postojeceg stanja druga stvar kod SPAJDERA mi smetaju nogice a kod ovog je cisti prostor, meni licno vise odgovara i kad sedim na barskoj stolici, to je moje iskustvo a ukusi su razliciti znam da je i dobio zlatnu medalju za model kad je izasao ali to je bilo davno. sve u svoje vreme
|
...
Xa,xa,xa.....Vlasto,Vlasto....mislim da se svake nogice uvijaju kad se gurne!
:p=))... Stalak ti je ok nego mi o necemu drugom....ovaj stalak je bolji,ima lepse nogice.;) |
BESPECO apolo
eee zaboravio sam ono najvaznije sto se tice transporta morate imati auto sa SIBEROM pa stiklice napolju
|
Kad smo vec skrsnuli van teme:
Zagledale se cure - kazu: iiiiiiiiiiiij koliki stalak A svirac kaze: Imao sam ja ovoliki ali sam morao kupiti veci zbog laptopa =)) Cure padaju jos kad kazes da si svirac a tek pa kad vide opremu @zeki@veki band Cemu sluzi laptop? Nije valjda ovo neko karaoke show (sa pune mase klopa :D )? Vidim izlazi neki kabal iz laptop?! |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:04 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org