![]() |
Da,moguce je tako sam ja uradio!samo umesto Card,prebacis na Ssd i pobrises sve,mozes obrisati sve odjednom,a mozes i jedno po jedno svejedno!i meni je bio isti problem kao i njemu,kad sam upalio klavijaturu,stajalo je na loading factories pa sam tako resio problem!al jos jednom kazem,posto je klavijatura stara tek nekoliko dana,najbolje resenje je servis!;)
|
cao svima,
ovako i ja imam korg pa500, i ja sam resio ovako cim upalis klav. pritisnes intro 1 za installaciju os (instalira os i ostalo), intro 2 za service package(MS), a 3 format SSD (i pise na ekranu sta trebas da radis) meni tako proradilo poz. |
problem rijesen. pretisno sam intro 3. ukljucijo i format SSD. poslje ga ugasijo i opet ukljucijo na intro 1 i install os 1.19. sad radi bez problema :) hvala svima na brz odgovor
|
Dobro je,neka te sluzi jos dugo!!pozz;)
|
Evo samo još ja da reknem koju besjedu na kraju.....
Rečeno je mnogo puta, i to je živa istina...... Sve što namjeravate brisati sa SSD memorije, ili SD kartice, brišite na samoj klavijaturi!!! isto tako, kad stavljate novu karticu, ona MORA biti formatirana u samoj klavijaturi, da se ne dogodi belaj... |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org