![]() |
Hvala svima na savjetima!!!!! :)
|
Za Emira i Dell boya
Ja sviram iz detinstva tako da prstored i tehnika su tu (mada kad cujem neke vrvne muzicare zelim i ja vise tehniku :D ). Tako da i ako ne koristim 2 prst tokom svirke necu izgubiti nista jer prstored je vec davno uvezban. Samo mucim se sa triler sa 3 i 4 prst iako mi nije mnogo potreban ipak ga vezbam. Hteo sam samo reci da kad si uvezbao sviranje dobro i tehniku i prstored mala promena u vezbe nema da uticaje loso na ceokupnu sposobnost sviranja. |
Nemoj pogresno da me shvatis druze nisam ja nista lose tu mislio. Normalno je da covek treba vezbati dok je god sposoban da se bavi muzikom i da treba da usavrsava svoje sposobnosti. Preslusao sam ranije tvoje demo snimke i znam da to sto pricas nije bezveze tj. da znas sta pricas. Samo opushteno i teraj dalje. ;)
|
Nisam ni pogresno svatio i znam da govoris s doborom namerom!
Vezba pravi muzicara! - Ovo se odnosi i na kolega driftkiller, vezbaj triler na svoj nacin samo bidi uporan Pozdrav |
da da da,vjezba vjezba i samo vjezba.probao sam acin nacin sviranja,nije los al je tesko dok se ne naviknesh... :)
|
Najvaznije je kada se svira neko kolo,pesma ili numera,napraviti dobar redosled prstiju,onda ces tacno videti gde i kako i sa kojim prstom treba odsvirati trilere. U nekim numerama,moras odsvirati triler 4 i5,ili 3 i 4,da bi to bilo to,tako da ih stvarno treba dobro uvezbati. sedi i vezbaj dok te ruka ne zaboli. vezbaj povratne,trilere na ceo stepen,na polu stepen,sve kako sa 2 i 3,tako sa 3 i 4,4 i 5. Pozzdrav
|
zahvaljujem kolega!!!
|
Zasto jednostavno ne nabavis one Pavketove kjnizice sa kolima.Imas sve lepo notirano i ispisan prstored.Skines 20 kola i sve ti je jasno.
|
pokusat cu da pronadem!!!!
|
Ja sam probao vezati prst pokraj palca selotejpom i vježbao sam,ali kada sam skinuo selotejp,sve više upotrebljavam zadnja 2 prsta nego inače...Korisno je ovo...
I nemogu da izbacim iz glave ovo što mi prvo slovo uvjek mora bit veliko,imao sam 5 i Hrvatskog :( :( :( :( |
Trenutno vrijeme na Forumu 05:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org