![]() |
auuuu, jeste to stara klavijatura, ali bolja je od mnogo ovih novih, pitajte Vaxtera, on je ima :)
|
Ako je tako stara, onda bi se rađe odlučio za psr s700 ili već neku novu koju nađem jer mi je više stalo do ubacivanja ritama za usb nego sampleri
Dodato: Gleda sam dosta tekstova o samplovima i bojama ali jos nekuzim u čemu je štos. To recimo naiđem na neku pjesmu, svidi mi se zvuk, potražim po netu takav sampl ili. da li su boje i samplovi isto.. I što se tiče psr serije tko prima samplove..? |
1 Privitaka
Hmmm
nisam siguran dali je bas ta. Mislim da ima novija PSR900pro Evo sliku |
Ova sto je acekorg izbacio sliku tj. PSR9000 pro uzmes i miran si. Par momaka sa foruma je prodaju za 850e video sam ovde. Razloge mozes naci u temama na forumu. Ukratko, mnogo bolje dirke, prakticnost i naravno - SEMPLER!
|
Nesviđa mi se psr9000, nema veze ipak ću uzet psr s700 iako nema semplera.. Mogu stavljat ritmove i to je dobro
|
psr 9000pro ima preko 61 dirke, a cini mi se da je to kolega ranje trazio. Mada sam ja uvijek za novo a s700 je sasvim dobra klavijatura.
|
9000 i 9000 pro su klavijature istog godista. Razlika je sto PRO ima opcije za board-e sa bojama koje se koriste recimo i za motif, ima malo vise fabrickih boja, vise mesta u ROM-u, nema zvucnike sto znaci da je laksa, ima oktavu vise, i ima NAJBOLJE dirke na svetu :)
Inace obe klavijature imaju sempler, koji moze da ima max 65 mb rama, ali moze da ucita max 255 tonova odnosno semplova, sto je u odnosu na s700 koji nema sempler super, 32 mesta za user boje, sto je sasvim dovoljno, obe podrzavaju hard disc, sa kog mozes direktno da vuces ritmove, bez zastoja, sto znaci da mozes imati na raspolaganju ogroman broj ritmova momentalno. Inace ni jedna ni druga nemaju odvojene plejere za midi i ritam, sto znaci da recimo za proemnu terce koja radi preko MIDI protokola, moras da zaustavis ritam, dok kod ovih koji imaju 2 plejera kao recimo s 700 ne mora. Takodje mozes u toku trajanja ritma da izaberes MIDI fajl ako nameravas da ga pustis, dok obrnuto nije moguce. Sledeci rotam mozes d aizaberes tek kad zaustavis midi. To jer to u kratkim crtama, ima ovde jos tema sa opisima obe klavijature, pa procitaj. Da se ja pitam, pre bih uzeo 9000 pro nego s 700. |
A što se tiče s900 koja je razlika između s900 i s700
|
s900 ti je jaci model nesto jace od psr3000,ali vrlo slicno ,a s700 ti je kao psr 1500 malo jace,i noviji model.tako nekako . pozzzz.
|
Vidio sam da se korg pa 500 prodaje isto oko 1000 eura, malo više... Možete li mi reć jel mi bolje ta opcija ili psr s700..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org