YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Koliko nas koriste KORG M3. (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12938)

bokig800 18.02.2010 10:12

Hvala Basari.Molim te,ako imaš vremena,poslao sam ti privatnu poruku,pa kad možeš,molio bih te da mi odgovoriš.Pozdrav

ggulin 28.03.2010 04:06

Pozdrav svima, posebno Nedimu.

Evo nakon Audye i Kawaia mp5, stiga je i Korg M3. Savršen zvuk i tipka. Za sada ne mogu puno komentirati jer se prvi put susrećem s korgom, odnosno s workstation klavijaturom.
Super ideja šta se tiče tutoriala, bit će od velike pomoći. Maksimalna podrška.

Pozdrav

BasariStudios 28.03.2010 05:18

Sretno, za sad imas jednu od najkompleksnije masine, neverujem da ces sazaliti
nit biti ljubomoran nekome, tek si sad PRAVU nasao, nadam se da nisi ozenjen.

ilcezan 28.03.2010 05:57

nedavno i ja sam postao vlasnik M3 prezadovoljan sam pozdraljam kolege i molim za uputsvo i savet kako da napravim dobru DISTORZIJU na M3 mnogo mi je potrebna a nemam je i nikako neznam na je nparavim da zvuci ok

daca91 29.03.2010 15:48

Ja bih mnogo voleo da imam M3...Cim budem skupio neke pare,odmah ga uzimam...Mnogo je dobra klavijatura...

igzp 06.04.2010 16:02

Hvala

Kao prevo tebi havala Basari na trudu, odlicna ideja. Ja imam M3, i mogu reci da je fantasticna kalvijatura. Interesuje me dal ima boja za Radias Bord i dali se isplati uzimati.

Pozdrav Igor

BasariStudios 06.04.2010 17:30

Sad zavisi kakve ti boje trebaju, ako je za one nase zujalice i gluposte onda ti netreba
Radias, moze M3 sam to i mnogo bolje nego i MOSS al ako radis neke otkacenije stvari
i ako se stvarno razumes u Sintezu onda Radias je majka za tu klavijaturu, dobices ko
jos 5 klavijature nove unutra i svi su ti putevi otvoreni od MOOGa do ARPa i td.

ljanga 20.04.2010 16:03

I ja sam vlasnik M3 od pre 3 meseca.Mogu reci da sam prezadovoljan i nezalim nijedan euro za nju.Zahvaljujem se nedimu na ovakvom trudu.I mene interesuju boje kao na moss.Imam jedan sempl moss od Triton studia koji u M3 nemogu srediti.Postavicu mp3 snimak sa moss od tritona i sempl u KMP formatu.Bio bih zahvalan kada bi mogao resiti da zvuce priblizno.

BasariStudios 21.04.2010 18:08

Posalji mi Sample u mail napravicu ti ga ja u M3 format.

MOKRANJAC 24.04.2010 18:10

Pozdrav Basari

Najpre da vam se zahvalim na ranijem savetu u vezi sa MIDI Routnigom. On je kod M3 odlican, tj menja Performanse bez kasnjenja.

Imam M3 vec godinu dana ali ga tek sada sredjujen za ono zasto sam ga i uzeo. Naime zelim njime da prosirim pa800. Mislim da je ovo interesantna tema za sve koji zele da prosire svoj aranzer, posebno za vlasnike KORG pa-serije, pa ako ima zainteresovanih mozete otvoriti i novu rubriku.

Ja planiram da koristim trake 1-8 u Combi-modu za Solo a 9-16 bi bile povezane sa aranzerskim trakama Bas, ACC1-5. Solo trake prekidam sa MIXER 1-8 P/M, ali ako to moze da se odradi sa KARMA Scenama onda jos bolje. Unapred hvala na savetu.

Toliko od mene za sada. Svakako imate moju podrsku u nastojanju da se upoznaju bolje mogucnosti M3.

Drugarski pozdrav

Trenutno vrijeme na Forumu 22:19

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org