![]() |
Jesi li ispraznio sanduce od starih poruka?
|
A da ti komp nije slucajno zarazen nekom bolestinom?
|
Ups izgleda da nisam pratio temu, mora da imas neki virus, skeniraj ti to cudo sa nekim dobrim antivirusom pa javi sta si uradio
|
Prazno je sanduce.
Ouch…there's a problem attaching ovo mi izbacuje. Virusa nemam. |
Isti sam problem imao i nisam ga resio nikako drugacije nego promenio browiser. Koristio sam Operu i isti sam problem imao. Presao sam na Mozilu Firefox i radi sve bez problema. Inace, saljem preko MSN Hotmail-a. Nadam se da ce ti bar malo ovo pomoci.
|
Vidi sa Neconixom.On je valjda nesto petljao oko toga.Mozda ima resenje.
|
Kazem lepo da sam probao i Operu i Mozilu i Explorer,Google chrome i flock,i opet isto.
|
Pretpostavljam da si proverio sve kablove od interneta,i da je sve u redu? :D
|
Meni je to radilo isto na XP i tad sam nasao resenje na netu i kopirao si ga na komp.Pisalo je tamo da ne radi brovser service. Postupak da to sredis ide ovako.
Ides na start i mas RUN ili startuj tu upisi CMD .otvori se ti prozor za MS-DOS . Utipkaj onda : regsvr32 actxprxy.dll i regsvr32 shdocvw.dll nakon toga resetuj windows. Ako nije problem sa tim resen nakon toga utipkaj jos : regsvr32 mshtml.dll regsvr32 urlmon.dll regsvr32 msjava.dll regsvr32 shdocvw.dll regsvr32 browseui.dll regsvr32 actxprxy.dll regsvr32 oleaut32.dll regsvr32 shell32.dll po ovakvom redu i resetuj komp ponovo.Kod mene je mail proradio ali se mi je cinio tekst koristan da ga ostavim na disk za boze nedaj slucaja opet. pozzz |
regsvr32 mshtml.dll
regsvr32 msjava.dll Prvo sam probao sa ona dva prva pa nije bilo efekta,onda sam ove ostale kao sto si rekao s tim da ova dva sto sam postavio na vrh nije hteo da primi. |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:29 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org