![]() |
Druze, jedino sto ti mogu reci je vezano za uvoz i kontrolu uredjaja u Srbiji! Svedeno na minimum...Dakle, sve sto nevalja zavrsi u Srbiji! Kao sto se desilo sa modelom Pa800! Nema kome nije crkao ram... Tako da je taj Pa50 u Sloveniji sigurno prosao rigorozniji test ispravnosti i kvaliteta izrade nego kod nas! To je jedino sto mogu pomoci...Zbog toga je ta razlika u ceni! Eto tako...pozz
|
..................
too bart danas sam pitao isto so mi rekli rekli su mi ne uvazaju jednakvu robu u makedoniji i v sloveniji bilo kako mnogo sam zadovoljan od korg pa50 i jos ovo ako ima neki snimak neko kde je pa50 ritam i pa50 solo !! hvala !!
|
To što ima PA50 u sebi fabrično baš i nije nešto.Snimke potraži na YouTube.Ako hoćeš da to zvuči kako treba (to ti maltene važi za bilo koju klavijaturu) moraš je ˝nafilovati˝ odgovaraućim bojama i ritmovima.Ako mu je u Sloveniji ta cena za koju kažeš zašto onda ne razmisliš o PA500 musinakt(on je crne boje) ,koji je pravljen za nemačko tržište (ima te polke ,schlager,waltz,.....i dosta tih ˝hohner˝ harmonika,trompete,.....koje će ti najverovatnije odgovarati,dobro neznam koju vrstu muzike sviraš,.....itd.A ima user,sd karticu,.....pa puniš ga poželji.).Vidi na Ebai ,može se naći ispod 1000EUR.POZDRAV.
|
Pa neznam kolege da li ih u Sloveniji pustaju sa vrha Triglava pa ih tako rigorozno testiraju.Ja sam video pa 50 koji je kupljen u Nemackoj, vala isti je kao i ovaj u Srbiji.
Druze nemoj da pucas bezbeze vise para isti je to kvalitet, nego vidi kao sto ti je vec neko od kolega predlozio za Austriju ili ti vec gde. Pozdrav! |
...............
sve je to ured ali ja u ovu prodavnicu ce mi ga dati i po dva meseca cu placati 9evra zato necu u drugu prodavnicu nemam za v kes ali uzecuga i rekli su mi prodavac da ti sa ocima nemozes videti falc pa50 rekomije v makedoniji i v srbiji se moze kupiti ova za 500 za 600 evra nova no te klavijature so iz grcke i turske neke ce ostati zauvjek a neke za malo vremena umiraju :D:D:D
|
Pa dobro brate ako si ga tako resio onda ga uzimaj, ali kad cujem kakav komentar daje taj prodavac gore smuci mi se.Svi su prodavci isti, sto bi se reklo u onoj pemi od Vardara pa do Triglava, od Djerdapa pa do Jadrana...
|
ja bi predlozio da slovenski kolega dodje za bec (nije daleko) i ovde u radnji kupi sebi pa50sd za 645,- a sigurno moze i da mu spuste cenu barem za onih 45,- evra ...
jos ovo: drug sejox je reagovao korektno i dao korektan odgovor. hebes politiku! (ne mislim na novine!) |
.................
e dobro brate reko si mi slovenski kolega :D nemoj samo to :D:D ja sam iz makedonije ali zivim u ovoj Sloveniji ajde sad ostaje da ga kupim kad ga kupim opet zvacu vas za pomoc :D
|
Trenutno vrijeme na Forumu 04:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org