![]() |
Ja pre neki dan postavio istu grupu sa istog kanala u Sta trenutno slusate...
Oni sto sviraju...Al sto ona pevaaaaa! :-O |
KOLEGE ! Orkestar je iz Bitola . Svi su kvalitetni shkolovani muzicari, a pevacica je supruga sajzeriste . Pozz
|
Ja se ne sjećam jesam li kada čuo bolju! Opasno pjeva! Andjeoski glas. Naježih se! Uh...
|
Ne secam se kada sam se odusevio necijim vokalom kao sad njenim...
Jos kad sam cuo da i ovo peva... Siroooooook repertoar... |
Stvarno ima glas neki sto mi je privukao paznju a takvih je danas malo...
Inace prebacim kad vidim da neko pjeva uzivo u toj emisiji al taj put sam pogledao do kraja... Uglavnom svaka cast... |
Gago da se mozda ne zove Jelena?
|
Pevacica se zove Aneta Micevska,gledao sam je par puta na MK televisija,ali ovo sad na DM je bilo Extra,nisam ni sam znao da ima tako lep glas :D, bas me iznenadio :).
|
Ovo je super, bas sam danas gledao, prelijep glas. Ako vec zelite snimke a nemozete ih naci mozete ih skinuti sa youtube, ili nazvati DM televiziju i pitati za snimak cijele emisije. :)
|
Ovo je nevjerovatno dobro i tacno odpjevano.
Svaka cast. |
pevacica sigurno nije losa, taman posla - al cuo sam dosta koje, barem po meni, bolje pevaju ...
mislim konkretno na jednu bugarkinju koju sigurno dosta znaju, a verujem da ima na forumu kolege koji je jos nisu culi ... nisam hteo da ubacim videoklip da ne kvarim temu ... zove se nevena :D a za bend, tu nema mnogo sta da se kaze - to su majstori! pozdrav |
Trenutno vrijeme na Forumu 13:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org